Şahin Modifiye ve Drift 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5,998 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Şahin Modifiye ve Drift 3D'de Şahin marka otomobilimizi modifiye edip drift yapabiliyoruz.

Şahin Modifiye ve Drift 3D, özellikle yarış oyunlarından keyif alan ve Şahin marka otomobillere karşı hayranlık duyan Android tablet ve akıllı telefon sahiplerine hitap eden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda Şahin marka aracımızı modifiye edebiliyor ve soluksuz drift mücadelelerine katılabiliyoruz.

Şahin Modifiye ve Drift 3D'de aracımızı modifiye etmek amacıyla kullanabileceğimiz onlarca farklı parça seçeneği mevcut. 23 spoyler, 9 jant, 5 egzoz, 16 vinyl ve 23 farklı renk seçeneği bizleri bekliyor. Bu seçenekleri kombine ederek ortaya binlerce farklı sonuç çıkartmak mümkün.

Hatta oyunseverlerin epey hoşuna gideceğini düşündüğümüz yay takma bu oyunda da uygulayabileceğimiz seçenekler arasında. Yay takarak aracımızın daha sportif bir görünüme kavuşmasını sağlayabiliyoruz.

Modifiye işlemlerinden sonra drift yapmaya başlıyoruz. Cihazımızı direksiyon olarak kullanarak aracımızı yönlendirme seçeneğine sahibiz. Bu noktada zaman zaman kontrol kaybı yaşayabiliyoruz fakat alıştıktan sonra işler daha kolay yürüyor.

Şahin Modifiye ve Drift 3D'de gerçekçi bir fizik motoruna yer verilmiş. Aracımızı yönlendirmelerimize verdiği tepkiler ekrana iyi bir şekilde yansıtılıyor. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Şahin Modifiye ve Drift 3D, ücretsiz olarak oynayabilecekleri kaliteli bir drift oyunu arayanların göz atması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Şahin Modifiye Drift

    Şahin Modifiye Drift bir Şahin'i kullanarak drift yapmanıza imkan veriyor
  • E30 Modifiye ve Drift 3D

    E30 Modifiye ve Drift 3D'de BMW aracımızı modifiye edip drift yapabiliyoruz.
  • Minibüs Drift ve Modifiye 3D

    Minibüs Drift ve Modifiye 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Tofaş Şahin Drift 3D 2014

    Tofaş Şahin Drift 3D 2014 drift meraklıları için ücretsiz olarak sunulan bir oyundur. Oyunda Şahin otomobilleri kullanarak drift yapmaya çalışıyoruz.
  • Şahin Drift 3D Modifiyeli

    Şahin Drift 3D Modifiyeli mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülatörüdür
  • Şahin Drift Oyunu 3D Simülatör

    Şahin Drift Oyunu 3D Simülatör gerçekçi bir şahin simülaörüdür
  • Şahin Drift Oyunu 3D

    Şahin Drift Oyunu 3D drift sporu ile ilgilenenler için özel olarak tasarlanmış, fakat orta seviye grafikleriyle biraz da olsa negatif etki uyandıran bir oyun.
  • Drift Simülatör Modifiye Şahin

    Drift Simülatör Modifiye Şahin drift oyunlarından hoşlanan herkesin denemesi gereken bir oyun.