Şahin Park Etme Simülatörü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,012 TOPLAM İNDİRME

Şahin Park Etme Simülatörü özellikle Şahin marka otomobillere marakı olanların mutlaka oynaması gereken oyunlardan bir tanesi.

Şahin Park Etme Simülatörü çok keyifli bir Şahin simülatörüdür. Oyunda meşhur Şahin otomobilimizi park etmeye çalışıyoruz.

Tahmin ettiğiniz gibi bunu yapmak hiç de kolay değil çünkü park etmemiz gereken yerler oldukça zor parkurlardan oluşuyor. Ekranda gaz, fren pedalı ve direksiyon bulunuyor. Gerekeli hamleleri yaparak aracımızı en güzel şekilde park etmemiz gerekmekte. 60 farklı bölümün yer aldığı oyunda zorluk git gide artıyor. İlk bölümler daha çok oyuna alışmamız için tasarlanmış görece olarak kolay seviyelerden oluşuyor.

4 farklı Şahin modelinin yer verildiği oyunda arabalardan çıkan sesler gerçeğini aratmıyor. Bunun iyi mi kötü mü olduğuna karar vermeyi size bırakıyorum. Park etmek kolay bir iş değil, bu sebeple geliştiriciler 8 farklı kamera açısı sunmuş. Farklı kamera açıları arasında geçiş yaparak aracımızı mükemmele yakın park etmemiz gerekiyor.

Gerçekçi fizik motoru, detaylı grafikler ve eğlenceli oyun yapısı Şahin Park Etme Simülatörü'nü eğlenceli oyunlar arasında sokuyor.

Emircan Erdoğan

Şahin Park Etme Simülatörü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
621 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Şahin Park Etme Simülatörü eğlenceli bir araba park etme oyunudur

Şahin Park Etme Simülatörü eğer Tofaş'ın ülkemizde en çok tutulan arabalarından olan Şahin'leri seviyorsanız hoşunuza gidecek bir mobil araba park etme oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Şahin Park Etme Simülatörü temel olarak bize bir Şahin'in sürücü koltuğuna oturarak aracaımızı çeşitli engellerle donatılmış park alanlarına park edebilme ve park etme yeteneklerimizi konuşturabilme imkanı veriyor. Oyunun bu ana fikti çeşitli detaylarla süsleniyor ve bize eğlenceli bir oyun tecrübesi sunuluyor.

60 farklı bölümün yer aldığı Şahin Park Etme Simülatörü'nde ilk bölümlerde kolayca Şahin'imizi park edebilirkenb oyunda bölümleri geçtikçe oyun daha da zorlaşıyor ve oyun daha heyecanlı bir hale geliyor. Oyunda Şahin'imizi direksiyon ile yönlendirirken gaz ve fren tuşlarıyla arabamızın ilerlemesini ve durmasını sağlıyoruz.

Şahin Park Etme Simülatörü'nde farklı hava şartları altında aracımızı park etmemiz gerekiyor. Oyunda kimi zaman yağmurlu havada, kimi zaman sis altında kimi zamanda kar yağışlı havada araç park etmeye çalışmaktayız.

Şahin Park Etme Simülatörü HD kalitede grafiklerle donatılmış. Aracımızı 8 farklı kamera açısından birini kullanarak yönetebilmekteyiz. Farklı jant seçeneklerinin yer aldığı Şahin Park Etme Simülatörü eğer park etme oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Şahin Park Et

    Şahin Park Et hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz eğlenceli bir Şahin park etme oyunudur.
  • Modifiyeli Şahin Park Etme APK

    Modifiyeli Şahin Park Etme APK, oyunu farklı çevrelerde Şahin marka aracımızı kullanıyor ve drift yapıyoruz.
  • Şahin Simulator : Ultimate

    Şahin Simulator : Ultimate Android oyunu, araba park etme, drift, serbest sürüş gibi farklı oyun modları ve sınırsız modifiye seçeneği sunuyor.
  • Doğan SLX (Şahin) Park Etme HD

    Doğan SLX (Şahin) Park Etme HD ile araba park etme yeteneklerinizi test edebilirsiniz
  • Real Şahin Park

    Real Şahin Park nıobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülatörüdür
  • Traktör Simülatörü 3D

    3 boyutlu bir çiftlik ortamında römork bağlı traktörünüzü park etmeye çalıştığınız bu simülasyonda gerçekçi kontroller dikkat çekiyor.
  • Araba Park Etme

    Araba park etme oyunu, sürücüler için hazırlanan simülasyon niteliğinde bir oyundur.
  • Araba Park Etme 3D

    Araba Park Etme 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur