Sahte Arama

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14,510 TOPLAM İNDİRME

Android için Sahte Arama uygulaması, eğlence amaçlı tasarlanmış bir uygulamadır. Bu uygulama ile istediğiniz kişinin sizi aramasını sağlayabilirsiniz.

Android için Sahte Arama uygulaması, eğlence amaçlı tasarlanmış bir uygulamadır. Bu uygulama ile istediğiniz kişinin sizi aramasını sağlayabilirsiniz. En çok da arkadaşlarınıza şaka amaçlı kullanmak isteyeceğiniz Sahte Arama sayesinde, uzaklaşmak istediğiniz bir ortamdan sizi birinin aramakta olduğu bahanesiyle uzaklaşmanız mümkün. 

Uygulamayı Android telefonunuza indirdikten sonra ayarları belirlemek tamamen size kalıyor. Uygulamayı açın ve ekranda aramasını istediğiniz kişinin ismini ve telefonunu girin. Bu isim ve telefonu dilediğiniz gibi uydurabilirsiniz ya da rehberinizden birini seçerek telefonunuzun o arıyormuş gibi çalmasını sağlayabilirsiniz. Ardından telefonunuza sahte arama geldiğinde çalmasını istediğiniz zil sesini seçin ve arama zamanını belirleyin. Şimdi şakanızın tadını çıkarabilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WhatsApp için Sahte Konuşma

    Sahte WhatsApp konuşmaları oluşturarak arkadaşlarınızla eğlenebilir ya da caps hazırlayabilirsiniz.
  • Sahte Aran

    Sahte Aran, telefonunuzun ekranında istediğiniz an istediğiniz kişinin sizi arıyormuş gibi görünmesini sağlayan eğlenceli ve faydalı bir Android uygulamasıdır.
  • Yazzy

    Yazzy sahte mesajlaşmalar ve bildirimler hazırlayabileceğiniz bir şaka uygulamasıdır
  • Hide My Phone! APK

    Hide My Phone! APK İndir Android: Sahte yeni telefon numarası alma, numara gizleme, ücretsiz SMS ve arama yapma uygulaması
  • Fake Call 2

    Fake Call 2, kendi kendinize sahte arama yaparak arkadaşlarınızı ya da aile bireylerinizi kandırabileceğiniz eğlenceli ve yararlı bir Android uygulaması.
  • SnapFake

    SnapFake ile sahte snapler oluşturarak arkadaşlarınıza şakalar yapabilirsiniz.
  • Talk2

    Talk2 ile Android cihazlarınızdan sahte numara alarak uygulamaları doğrulayabilir, arkadaşlarınıza şakalar yapabilirsiniz.
  • Guerrilla Mail

    Guerilla Mail uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sahte bir e-posta hesabı kullanabilirsiniz.