Samsung Cloud Print

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
320 TOPLAM İNDİRME

Samsung Cloud Print uygulaması ile belgelerinizi, resimlerinizi, web sayfalarını uzaktan yazdırabilir ve taratabilirsiniz.

Samsung Cloud Print, belgelerinizi, resimlerinizi, e-posta mesajlarınızı veya dilediğiniz bir web sayfasını akıllı telefon ve tabletinizden Samsung yazıcınıza veya çok fonksiyonlu yazıcınıza göndermenize, dilediğiniz yerden yazdırma ve tarama yapmanıza izin veren bir bulut servisi.

Samsung Cloud Print uygulaması sayesinde Word, Excel, PowerPoint gibi Microsoft Office dokümanlarını, PDF ve resim dosyalarını, web sayfalarını akıllı telefonunuzdan seçip, çıktısını NFC destekli yazıcınızdan alabiliyorsunuz. Bulut tabanlı yazdırma işlemini yapan uygulamayı kullanmak için hesap oluşturmanız gerekmiyor; sadece cep telefonu numaranızı kullanıyorsunuz. Mobil cihazınızı kullanarak yazıcınızdan kablosuz olarak zahmetsiz bir şekilde çıktı almak için NFC dokunarak veya MAC adresini elle girerek eşleştirme yapmanız gerekiyor. Eşleştirme işleminden sonra dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden belgelerinizi yazdırmanın keyfini sürebiliyorsunuz.

Samsung Cloud Print uygulaması tahmin edeceğiniz her Samsung yazıcı ve çok fonksiyonlu yazıcı ile uyumlu değil. CLX-9301, SCX-8128, C1810, C1860, M2830, M2880, X4300, X4250, X4220, K4350, K4300, K4250, M5370, M4370 modellerinden birine sahipseniz uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Bunun dışında Android cihazınızın da 4.0 ve üzeri sürüme sahip olması gerekiyor.

Erkan Calp

Samsung Cloud Print

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
24.8 MB DOSYA BOYUTU

Samsung Cloud Print, bulut tabanlı çalışan belge, resim yazdırma ve tarama uygulaması.

Samsung Cloud Print, bulut yoluyla Samsung yazıcılardan ve çok fonksiyonlu yazıcılardan çıktı almanıza imkan tanıyan bir uygulama.

Microsoft Office ve PDF belgelerini, resimleri, web sayfalarını yazdırma işini oldukça kolaylaştıran uygulamanın kullanımı da son derece basit. Bulut üzerinden çıktı almadan önce tek yapmanız gereken mobil cihazınızı uyumlu yazıcı ile eşleştirmek. Eşleştirmek için cihazların NFC özelliğinden yararlanabildiğiniz gibi MAC adresini manüel olarak girerek te yapabiliyorsunuz. Eşleştirme tamamlandığında mobil cihazınızda seçtiğiniz bir belge veya resmin çıktısını zahmetsiz bir şekilde yazıcınızdan alabiliyorsunuz.

Hesap oluşturmadan sadece cep telefonu numaranızı girerek kullanmaya başlayabileceğiniz Samsung Cloud Print uygulaması tahmin edeceğiniz üzere yazıcı ayrımı yapıyor diğer bir deyişle tüm yazıcılarda çalışmayan bir uygulama. Uyumlu modeller arasında CLX-9301, SCX-8128, C1810, C1860, M2830, M2880, X4300, X4250, X4220, K4350, K4300, K4250, M5370, M4370 yer alıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Cloud Print

    Android akıllı telefon ve tabletinizi kullanarak yazıcınızdan çıktı almanızı sağlayan kablosuz yazdırma sistemini kullanan uygulamadır.
  • Samsung Print Service Plugin

    Samsung Print Service Plugin uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızdan kablosuz baskı alabilirsiniz.
  • Mopria Print Service

    Mopria Print Service uygulaması ile akıllı telefonlarınızda uyumlu yazıcılarla baskı alabilirsiniz.
  • Samsung Mobile Print

    Samsung Mobile Print uygulamasını kullanarak ağa bağlı yazıcınızdan kablosuz olarak baskı alabilirsiniz.
  • Canon Print Business

    Android cihazlarınızı kullanarak Canon marka yazıcılarınızdan çıktı alabilir, tarama yapabilirsiniz.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • LG Cloud

    LG Cloud, tüm cihazlarınız arasında içerik senkronizasyonu sağlayan bir uygulamadır.
  • WD My Cloud

    WD My Cloud ile bulut depolama hesaplarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.