Samsung Klima Programı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Samsung Klima Programı, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir yardımcı uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Klima Programı, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir kapasite hesaplama uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sayesinde kullanmanız gereken klimanın kapasitesini öğrenebillirsiniz.

Samsung'un resmi uygulamaları arasında yer alan Samsung Klima Programı, telefonlarınız üzerinden kullanmanız gereken klimaları görüntüleyebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama sayesinde bulunduğunuz bölgeye göre klimaları görüntüleyebilir ya da klima yerleştirmek istediğiniz odanın özelliklerine uygun klimaları seçebilirsiniz. Uygulama ile ne kadarlık bir kapasiteye ihtiyaç duyduğunuzu hesaplayabilir ve size en uygun klimayı öğrenebilirsiniz. Oldukça işlevsel bir uygulama olan Samsung Klima Programı, aynı zamanda minimal boyutuyla da telefonunuzda yer kaplamıyor. Basit arayüzü ve kolay kullanımı ile size hizmet ediyor. Evinize ya da işyerinize klima alacaksanız bu uygulamayı bir kere denemenizi öneririz.

Samsung Klima Programı uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Galaxy Wearable (Samsung Gear)

    Galaxy Wearable (Samsung Gear): Samsung giyilebilir cihaz kullanıcıları için yardımcı uygulama
  • Samsung SmartView

    Samsung SmartView ile Samsung Akıllı TV’nizi akıllı telefonunuz üzerinden kumanda edebilirsiniz.
  • Samsung Members APK

    Samsung Members APK, Samsung Android telefonlar için canlı destek, cihaz bakımı, ipuçları uygulaması.
  • Samsung Voice Recorder

    Samsung Voice Recorder, Samsung cihazlarda önyüklü gelen ses kaydı uygulaması.
  • Cortana for Samsung

    Cortana for Samsung, Microsoft tarafından geliştirilen sanal asistan Cortana'nın Samsung telefonlar için ayrıca çıkan sürümüdür.
  • SAMSUNG TV & Remote

    SAMSUNG TV & Remote, Samsung Smart TV'ler hakkında bilgi alabileceğiniz, televizyonunuzu Android cihazınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulama.
  • Samsung Internet Beta

    Android cihazlar için geliştirilen internet tarayıcısı Samsung Internet Beta ile güvenli bir şekilde internete bağlanabilirsiniz.
  • Samsung Internet Browser

    Samsung Internet Browser, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz hızlı, güvenli, gelişmiş internet tarayıcısı.