Samsung Link

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,635 TOPLAM İNDİRME

Samsung Link uygulaması ile çeşitli cihazlardaki içeriği oynatabilir ve yönetebilirsiniz.

Samsung Link (Eski adıyla AllShare Play) çeşitli cihazlarınızdaki kayıtlı içeriği oynatmanızı ve yönetmenizi sağlayan bir uygulamadır. Akıllı telefon, tablet, bilgisayar gibi çeşitli türdeki cihazlarda ve depolama hizmetlerinde saklanan içerikleri kolayca yönetebilirsiniz.

Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz cihazlar içeriğinize erişme kolaylığı sunan Samsung Link uygulaması ile diğer cihazlarınızda kayıtlı içeriği internet üzerinden açabilir veya cihazlar arasında aktarabilirsiniz. Kablolarla uğraşmadan kayıtlı cihazlarınızdaki fotoğraf, video ve müzikleri görüntüleyebilirsiniz.

Samsung Link, farklı türdeki cihazlarınızı yönetmenin en kolay yoludur. Tüm cihazlara son eklenilen içerikleri bir arada görüntüleme, kayıtlı cihazlarınız ve depolama hizmetlerinde kayıtlı olan fotoğraf,müzik ve videoları arama, Samsung Link'te kayıtlı bir cihazdan fotoğraf yükleme ve HomeSync desteği son güncelleme ile birlikte uygulamaya getirilen yenilikler arasında yer alıyor.

Erkan Calp

Samsung Link

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
526 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Samsung Link uygulaması ile başka bir cihazda veya depolama alanında kayıtlı içeriği kolayca açabilirsiniz.

Samsung Link, akıllı telefon ve tabletlerinizdeki içeriği kolayca yönetmenize imkan tanıyan basit, kullanışlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Samsung'un Windows Phone için geliştirdiği en yeni uygulamalardan biri olan Samsung Link ile akıllı telefon, tablet ve diğer cihazlarınıza kaydettiğiniz içerikleri çevrimiçi olarak oynatabilirsiniz. Fotoğraflarınızı görüntüleyebilir, videolarınızı izleyebilir, müziklerinizi dinleyebilir ve bu içerikleri başka cihazlarınız veya depolama servisleriyle paylaşabilirsiniz.

Kaydettiğiniz tüm web depolama alanlarını ve cihazlarını tek bir ekranda gösteren sade arayüze sahip Samsung Link uygulaması, akıllı telefon, tablet, kamera, sabit sürücü, homesync ve diğer cihazlarınızdaki içerikleri kolayca yönetebileceğiniz, kullanımı basit bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Link to Windows

    Link to Windows, telefonunuzdaki aramaları, mesajları, bildirimleri ve birçok şeyi bilgisayarınızdan yönetmenize olanak tanıyor.
  • Steam Link

    Steam PC oyunlarını Android'de oynamanın en kolay yolu!
  • Samsung Flow

    Samsung Flow, cihazlarınız arasında geçiş yaparak cihazlarınızı daha efektif ve verimli kullanmanızı sağlayan bir Android cihaz paylaşım uygulaması.
  • Samsung Device Maintenance

    Samsung Device Maintenance uygulaması ile Android cihazlarınızın performansını birkaç tuşla artırabilirsiniz.
  • Samsung Gallery

    Samsung Gallery uygulaması ile video ve fotoğraflarınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz.
  • Samsung Keyboard

    Samsung Keyboard, Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz Türkçe klavye uygulaması.
  • Samsung Email

    Samsung Email, iş ve kişisel mail hesaplarınızı sorunsuzca yönetmenizi sağlar.
  • Samsung Cloud Print

    Samsung Cloud Print uygulaması ile belgelerinizi, resimlerinizi, web sayfalarını uzaktan yazdırabilir ve taratabilirsiniz.