Save a Rhino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Save a Rhino sonsuz koşu türünde bir mobil oyundur.

Save a Rhino bolca eğlence sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Save a Rhino asıl olarak Afrika'da nesli tükenen gergedan ve fil gibi hayvanlara dikkat çekmek amacıyla geliştirlmiş bir mobil oyun. Her yıl kaçak avcılık nedeniyle binlerce gergedan ve fil boynuzları için öldürülmekte. Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan bu hayvanlar eğer kaçak avcılık durdurulmazsa 5 ila 7 yıl sonra yeryüzünden silinebilirler. İşte Save a Rhino bu tehlikeye geliştirdiği oyun ile dikkat çekiyor ve uygulama için satın alım işlemlerinden elde edilen gelirleri kaçak avcılık ile mücadele eden derneklere bağışlıyor.

Save a Rhino'da bir gergedanın veya filin gözünden kaçak avcılık tehlikesini tecrübe edebiliyoruz. Oyunda bizi jiplerle kovalayan kaçak avcılardan koşarak kaçmamız gerekiyor. Yolda ilerlerken gergedan veya fili sağa veya sola yönlendiriyoruz ve engelleri aşmaya çalışıyoruz. Eğer yavaşlarsak avcılar bizi yakalıyor. Bu nedenle engellere takılmamız gerekiyor. Yol üzerindeki çiçekleri toplayarak enerji kazanbiliyoruz ve daha uzun süre yol alabiliyoruz.

Save a Rhino sevimli ve renkli grafiklerle donatılmış bir oyun. Oyunun müzikleri de yüksek derecede başarılı. Eğer basit oynanabilen, güzel görünen ve eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız Save a Rhino'yu denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

Save a Rhino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
68.1 MB DOSYA BOYUTU

Save a Rhino sonsuz koşu türünde bir mobil oyun

Save a Rhino, Afrika'daki kaçak avcılığa dikkat çekerken oyunculara eğlenceli bir içerik sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Save a Rhino'da nesli tükenmek üzere olan hayvan türlerinin hikayesi konu alınıyor. Her yıl kaçak avcılık nedeniyle binlerce fil ve gergedan öldürülmekte. Kara borsada değerli olan boynuzları için avlanan bu hayvanlar ölüme terkediliyorlar. Eğer durum bu halde devam ederse 5 veya 7 yıl sonra bu hayvanların nesli tükenebilir. İşte Save a Rhino bu duruma dikkat çekiyor ve eğlenirken kaçak avcılıkla mücadele için bağışta bulunmanızı sağlıyor. Uygulama içerisinde yapacağınız satın alım işlemlerinden elde edilen gelirler kaçak avcılıkla mücadele vakıflarına bağışlanıyor.

Save a Rhino'da kaçak avcılık tehlikesini bir gergedan ve filin gözlerinden tecrüb etmekteyiz. Yola çıkarak avcılardan kaçtığımız oyunda sürekli ilerlememiz gerekiyor; yoksa avcılar bize yetişiyor ve bizi ölüme terkediyorlar. Hızımızın düşmemesi için engellere çarpmamaız, enerjimizi koruyabilmemiz için ise yoldaki çiçekleri toplamamız gerkeiyor. Oyunun renkli ve sevimli grafikleri görsel olarak güzel bir deneyim sağlamakta. Oyun müzikleri de oldukça kaliteli.

Eğer basit oynayabileceğiniz sevimli ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız ve eğlenirken nesli tükenen hayvanlara yardım etmek istiyorsanız Save a Rhino'yu kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWF Rhino Raid

    WWF Rhino Raid, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak oynayabileceği son derece heyecanlı ve eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Save My Toys

    Save My Toys, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Save The Robots

    Android cihazınız için eğlenceli bir fizik tabanlı oyun arıyorsanız Save The Robots ile çok eğleneceksiniz.
  • Save Pinky

    Save Pinky, kontrol edeceğiniz pembe topu parkur üzerindeki deliklere düşürmemeye çalışacağınız eğlenceli ve bağımlılık yapan bir Android oyunu.
  • Milky Road: Save the Cow

    Milky Road: Save the Cow, ineğin hayatta kalmasını sağlamaya çalıştığınız eğlenceli bir refleks oyunu.
  • Save Cat

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Save Dan

    Save Dan mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.
  • Save The Orcs

    Save The Orcs, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir savunma oyunudur.