ScanWritr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
301 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

ScanWritr sayesinde Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca belge tarama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ScanWritr uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz neredeyse profesyonel sayılabilecek döküman tarama uygulamalarından bir tanesi ve herhangi bir hata ile karşılaşmadan belgelerinizin sorunsuzca dijital ortama aktarılmasına olanak tanıyor. Uygulama cihazınızın kamerasını kullandığı halde oldukça iyi çalışıyor ve tarama kalitesi de pek çok kullanıcıyı tatmin edecek seviyede. Tabii ki tarayıcı cihazlarla karşılaştırılması yerinde olmayacaktır ancak yeterli bir performans sunduğunu söyleyebilirim.

Uygulamayı kullanırken dökümanlarınızın tam olarak ekrana oturması için kırpma araçlarını kullanmanıza gerek kalmıyor ve kendisi kırpılacak döküman dışı bölgeleri tespit edebiliyor, sonra da görsel dosyayı daha iyi hale getirerek okunabilirliğini arttırıyor. Resim formatları ya da PDF formatında kayıt yapabilmesi sayesinde istediğiniz ortamda belgelerinizi kullanabiliyor, aynı zamanda döküman imzalama ya da el yazısı ekleme gibi özelliklerden faydalanarak onları bir miktar düzenleyebiliyorsunuz da.

Dökümanlarınızı arkadaşlarınızla sosyal ağlar üzerinden paylaşmak isterseniz uygulama içerisindeki sosyal paylaşım butonlarını da kullanabiliyorsunuz. İnanıyorum ki akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz kaliteli tarayıcı uygulamalarından bir tanesi de ScanWritr ancak uygulamanın ücretsiz sürümünde bazı sınırlamalar da mevcut. Bu sürümde kullanıcılar bir döküman dizisini en fazla 3 parça halinde 10 sayfadan oluşabilecek şekilde taratabiliyorlar. Daha gelişmiş tarama özellikleri ise uygulamanın ücretli versiyonunda mevcut.

Bulut depolama ve paylaşma servisleri de uygulama tarafından destekleniyor ve böylece bulut yazdırma gibi ek özelliklere de ulaşabiliyor, yahut fazla sayıda dökümanı geniş kitlelere ulaştırabiliyorsunuz. Gerçek bir tarayıcı cihazı almanıza gerek yoksa ancak arada bir belge tarama işlemlerine gerek duyuyorsanız denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

ScanWritr

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
22.4 MB DOSYA BOYUTU

ScanWritr, iPhone ve iPad'lerde kullanılabilen başarılı bir belge tarama uygulamasıdır.

Faturalarınızın zamanla sararmasından şikayetçi iseniz veya kağıt üzerine aldığınız notlar esrarengiz bir şekilde kayboluyorsa tüm önemli belgelerinizi dijital ortama aktarmanıza ve mobil cihazınızda sonsuza kadar tutmanıza izin veren ScanWritr uygulaması ile kesinlikle tanışmalısınız. Sadece fatura, not değil iş kartı, reçete, fotoğraf, sözleşme ve daha pek çok belgeyi başarılı bir şekilde taramakta ve anında pdf formatında sunmaktadır.

Hem iPhone hem de iPad’lerde kullanılabilen kullanımı basit bireysel ve kurumsal kullanıcılarına hitap eden bir doküman tarama uygulaması olan ScanWritr, mobil cihazın kamerasını kullanarak her türlü belgeyi tarayabiliyor. MS Office, Open Office, Libre Office gibi sık kullanılan dokümanlarını da destekleyen uygulamanın otomatik kenar algılama özelliği sayesinde belgeler muntazam bir şekilde cihaza aktarılıyor, görüntü iyileştirme özelliği sayesinde de kalite kaybı olmadan taratılan belge mobil cihaza aktarılmış oluyor.

Cihazda, e-postada veya bulutta tutulan belgeleri de içe aktarma kolaylığı sunan uygulama sadece doküman tarayıcı ve pdf çevirici olarak kullanılmıyor; taratılan belge üzerinde kullanıcıya dijital imza atma, belge üzerinde düzenleme yapma izni de veriyor.

ScanWritr, iOS 6.1 ve üzeri yüklü tüm iPhone ve iPad’lerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ancak tahmin edeceğiniz üzere tarama işini başarılı bir şekilde gerçekleştiren bu uygulamanın ücretsiz sürümü birtakım eksiklikler içeriyor. Sayfaları dışa aktarırken sayı sınırına takılmamak, taratılan belgelerde filigranlarla karşılaşmamak için uygulama içi satın alım gerçekleştirmek gerekiyor.

ScanWritr Özellikleri:

  • Kamera tabanlı doküman tarayıcı
  • Gerçek zamanlı kenar algılama
  • Görüntü iyileştirme
  • PDF formatına çevirme
  • Office belgelerini içe aktarma
  • Form doldurma, metin vurgulama ve imzalama
  • Bulut üzerinden yazdırma ve paylaşma
  • Fax
Erkan Calp

ScanWritr

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

ScanWritr uygulaması ile önemli belgelerinizi taratarak telefonunuza aktarabilirsiniz.

ScanWritr, Windows Phone telefonunuzu bir tarayıcı olarak kullanmanızı sağlar. Fatura, sözleşme, kartvizit ve daha nice önemli belgelerinizi mobil cihazınızın kamerasını kullanarak taratabilir, yıllar geçse bile önemli belgelerinizin ilk günkü gibi kalmasını sağlayabilirsiniz.

Bireysel ve kurumsal kullanıma yönelik kullanımı son derece basit olan bu doküman tarama uygulamasında önemli belgelerinizin dijital ortama en iyi şekilde aktarılmasını sağlayan ek araçlar da bulunmaktadır. Otomatik kenar tespiti, görüntü iyileştirme gibi seçenekler tarattığınız belgeyi kalitesi bozulmadan telefonunuza aktarmanızı sağlar. Tarattığınız belge pdf formatına çevrildiğinden belgeyi e-posta ile gönderebilir veya faks çekebilirsiniz. Bunların yanında sık kullandığınız Office belgelerinizi, telefon ve bulutta tuttuğunuz belgeleri de taratarak uygulamaya aktarabilirsiniz.

Türkçe dil desteği ile gelen uygulamada belge düzenleme özelliği de bulunmaktadır. Sunulan araçları kullanarak belgede dilediğiniz bir bölümü vurgulayabilir, metin girişi yapabilir, imzanızı atabilirsiniz. Düzenleme işleminin ardından belgenizi cihazınızda saklayabilir veya paylaşabilirsiniz.

ScanWritr Özellikleri:

  • Dokümanları mobil cihazınızın kamerasını kullanarak tarar.
  • Dokümanları yüksek kalitede tarar; görüntü iyileştirme ve kenar düzeltme özelliklerine sahiptir.
  • Taratılan belgeyi pdf formatına çevirir.
  • MS Office, Libre Office, Open Office belgelerini destekler.
  • Form doldurma, imzalama, metni vurgulama araçlarına sahiptir.
  • Bulut yazdırma ve paylaşma seçenekleri sunar.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Not Defteri+

    Not Defteri+ pratik bir not alma uygulamasıdır
  • Prezi

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sunum hazırlama uygulamasıdır.
  • DropTask

    DropTask uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan projelerinizi, ekibinizi ve görevlerinizi kolayca yönetebiliyorsunuz.
  • Xodo

    Xodo, bulut desteği sunan ücretsiz ve kaliteli bir pdf uygulamasıdır.
  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Microsoft OneNote

    OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • Google Dokümanlar

    Google Dokümanlar üzerindeki tüm belgelerinize Google'ın resmi uygulaması ile Android cihazlarınızdan erişebilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Flava

    Flava uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca zengin medya içerikli notlarınızı tutmaya başlayabilirsiniz.