School of Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16,519 TOPLAM İNDİRME

School of Dragons MMORPG türünde bir ejderha yetiştirme oyunudur.

School of Dragons ülkemizde "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" adıyla bilinen How to Train Your Dragon adlı animasyon filminin resmi oyunudur. Wİndows platformu için Steam üzerinde lansmana çıkan ve oyuncular tarafından epey sevilen School of Dragons oynaması ücretsiz olarak lansmana çıktı. Bilgisayar oyuncuları tarafından Steam üzerinde 'çoğunlukla olumlu' olarak değerlendirilen yapım, MMO oyunları arasında yer alıyor. 2014'ün ses getiren oyunları arasında yer alan School of Dragons, ejderha yetiştirme oyunu olarak alanında oyuncu kazanmaya devam ediyor.

School of Dragons Özellikleri

  • Oynaması ücretsiz bir yapı,
  • MMO dünyası,
  • 9 farklı dil desteği,a
  • 30 farklı ada,
  • Çeşitli ana ve yan görevler,
  • Birbirindne farklı ödüller,
  • Farklı ejderha türleri

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunu olan School of Dragons'da oyuncuar oyuna kendi viking kahramanlarını yaratarak başlıyorlar. Kendi vikingimizi yarattıktan sonra ise sıra kendi ejderhamızı yetiştirmeye geliyor.  Ejderhamız yumurtadan çıktıktan sonra onun gelişimine tanık oluyoruz. Laboratuarımızda ejderhamızın kullanacağı büyülü güçleri keşfederek onun ateş topları fırlatmasını sağlıyoruz. Oyunda ejderhamızın görünümünü değiştirebilmek için birçok kişiselleştirme seçeneğine yer verilmekte.

School of Dragons İndir

School of Dragons bize ejderhamızın üzerinde uçuş yapma ve yarışlara katılma imkanı vermekte. Oyunda How to Train Your Dragon filminin ana kahramanları olan Hiccup ve Toothless gibi kahramanlarla karşılaşabiliyor, Thunderdrum, Whispering Death gibi ejderhalarla birlikte uçabiliyoruz. Ayrıca animasyon filmindeki sahneler de videolar olarka oyun içerisinde karşımıza çıkabiliyor.

İnternet üzerinden oynanan oyunda diğer oyuncularla etkileşime girebiliyor, klanlar kurabiliyor veya klanlara katılabiliyoruz. Oynaması ücretsiz olarak Steam'de sergilenmeye devam edilen oyunu hemen indirip ejderhalar yetiştirmeye başlayabilirsiniz.

Schools of Dragons Minimum Sistem Gereksinimleri

  • Pentium 4 veya eşdeğer özelliklere sahip bir işlemci
  • 1 GB RAM
  • 256 MB RAM
  • DirectX 9.0c
  • İnternet bağlantısı
  • 5 GB boş depolama alanı

School of Dragons Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1 GB
  • Ağ: Geniş internet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

School of Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,162 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

School of Dragons ile kendi ejderhamızı yetiştirebiliyoruz

School of Dragons ülkemizde "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" adıyla tanınan How to Train Your Dragon adlı animasyon filmini konu alan ücretsiz bir MMORPG oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan School of Dragons'da kendi ejderhamızı yetiştirmenin keyfini yaşayabilmekteyiz. Oyunda temel amacımız ejderhamızı eğiterek ateş üfleme yeteneği gibi özelliklerin arkasındaki kimyayı keşfetmek ve ejderhamızla ödüllü yarışmalara katılarak diğer eğitmenlerle yarışmak.

School of Dragons bize Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminden tanıdığımız Hiccup, Toothless ve Gobber gibi kahramanları oyunda görebilme imkanı sunuyor. Oyun içerisine filmden sahneleri içeren video klipler de yerleştirilmiş. School of Dragons'da Toothless, Thunderdrum ve Whispering Death gibi farklı ejderhalarla uçarak havada yarışabilmekteyiz. Oyunda bize verilen görevleri tamamladığımızda ejderhamızı daha da çok geliştirebiliyoruz. Ayrıca seçtiğimiz ejderhanın görünümünü tercihlerimize göre kişiselleştirebilmekteyiz.

School of Dragons güzel üç boyutlu grafiklere sahip olan bir mobil oyun. Oyunu internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabilmemiz ise oyuna heyecan katıyor.

Can Erdil Şentürk

School of Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
545 TOPLAM İNDİRME
70.3 MB DOSYA BOYUTU

School of Dragons ile kendi ejderhamızı yetiştirebiliyoruz

School of Dragons kendi ejderhanızı yetiştirerek yarıştırmanıza imkan tanıyan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur.

DreamWorks'un sevilen animasyonu How to Train Your Dragon ya da ülkemizde bilinen adıyla Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'i temel alan oyunda kendi ejderhamızı seçerek ejderhaların alev üfleme gibi temel yeteneklerininin arkasındaki kimyayı keşfediyoruz ve ejderhamızla yarışmalara katılarak ödüller topluyoruz. Oyunda filmin ana kahramanları olan Hiccup, Toothless ve ve Gobber gibi karakterlere rastlamamız mümkün ve oyun içerisinde kısa videolar halinde filmden kesitlere yer veriliyor.

İnternet üzerinden diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğimiz bir oyun olan School of Dragons'da düzenlenen ödüllü yarışmalarda diğer oyuncularla yarışarak ödülleri kazanabiliyoruz. Ejderhamızı nasıl eğittiğimiz ve hangi yetenekleri kazandırdığımız bu yarışmalarda öne çıkıyor. Ejderhamızı geliştirmek için ise görevleri tamamlayabiliyoruz.

School of Dragons'da bize Toothless, Thunderdrum, Whispering Death gibi farklı ejderhalarla uçabilme imkanı verilirken kendi ejderhamızın görünümünü kişiselleştirebilmemiz için farklı seçenekler sunuluyor. Oyunun güzel üç boyutlu grafikleri ve zengin içeriği size keyifli bir macera sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gods and Nemesis: of Ghosts from Dragons

    Gods and Nemesis: of Ghosts from Dragons açık dünya yapısına sahip bir rol yapma oyunudur
  • Dungeons & Dragons Online

    Dungeons & Dragons Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • White Day: A Labyrinth Named School

    White Day: A Labyrinth Named School ürpertici atmosfere sahip bir korku oyunudur
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • Time of Dragons

    Time of Dragons online altyapıya sahip bir ejderha savaşı oyunudur
  • Sea of Stars

    Sea of Stars ile nostaljinin dibini yaşayın. Klasiklerden ilham alınarak geliştirilmiş olan Sea of Stars RPG severleri memnun edecek bir yapım.
  • The Swords of Ditto

    The Swords of Ditto, kendine has bir macera oyunudur.
  • What Remains of Edith Finch

    What Remains of Edith Remains, ödüllü bir macera oyunudur.