Scoopshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

Scoopshot, çektiğiniz fotoğraf ve videoları satarak para kazanabileceğiniz farklı bir Android uygulamasıdır.

Scoopshot, Android cihazlarınız aracılığıyla çektiğiniz fotoğrafları ve videoları satarak para kazanabileceğiniz yaratıcı bir uygulamadır.

Çektiğiniz fotoğrafları ve videoları ünlü medya kuruluşlarına satabilir veya sizin gibi herhangi bir kullanıcı tarafından satın alınmasını bekleyebilirsiniz.

Gün geçtikçe popülerliği artmaya devam eden uygulama sayesinde birçok mobil fotoğrafçı her ay binlerce dolar kazanmaktadır.

Aynı zamanda uygulama ile çekmiş olduğunuz fotoğraflar çok fazla ilgi görür ve satılırsa, uygulama anasayfası üzerinde yer alan vitrinde birçok fotoğrafınız yayınlama şansı bulacaktır.

Ayrıca farklı medya kuruluşları veya kişiler tarafından verilen fotoğraf çekimi görevlerini takip ederek de para kazanma şansınızı arttırabileceğiniz Scoopshot, her mobil fotoğrafçının Android cihazı üzerinde bulunması gereken uygulamalar arasındadır.

Can Çevrim

Scoopshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

Scoopshot, iOS cihazlarınız aracılığıyla çektiğiniz fotoğraf ve videoları satabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPhone ve iPad üzerinde kullanabileceğiniz Scoopshot sayesinde çekmiş olduğunuz video ve resimleri satarak para kazanabilirsiniz.

Çevrenizde gerçekleşen haber niteliği taşıdığını düşündüğünüz olayları videoya alarak veya fotoğraflarını çekerek, sahip olduğunuz bu içerikleri dünya üzerindeki popüler medya kuruluşlarına satabilirsiniz.

Gün geçtikçe popülerliği artmaya devam eden Scoopshot fotoğraf satış uygulaması sayesinde birçok mobil fotoğrafçı her ay binlerce dolar kazanmaktadır.

Ayrıca farklı yayın organları veya kişiler tarafından oluşturulan fotoğraf çekme görevlerini takip ederek, para kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız ve çekmiş olduğunuz fotoğrafları satarak para kazanmak istiyorsanız, Scoopshot adlı iOS uygulamasını mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Scoopshot

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Scoopshot, çekmiş olduğunuz video ve fotoğrafları satarak para kazanabileceğiniz bir Windows Phone uygulamasıdır.

Windows Phone mobil işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir uygulama olan Scoopshot ile çekmiş olduğunuz fotoğrafları satarak para kazanabilirsiniz.

Zaten mobil fotoğrafçılıkla uğraşıyorsanız ve çekmiş olduğunuz fotoğrafların bir şekilde size ek bir gelir getirmesini istiyorsanz Scoopshot uygulamasını deneyebilirsiniz.

Akıllı telefonlarınız aracılığıyla çektiğiniz farklı konseptli videoları ve fotoğrafları ihtiyacı olan kullanıcılara veya yayın kuruluşlarına satabileceğiniz Scoopshot, günden güne popülerliğini arttırmaya devam etmektedir.

Öyle ki dünya üzerinde birçok mobil fotoğrafçı ve amatör kullanıcılar, çekmiş oldukları fotoğrafları satarak her ay binlerce dolar gelir elde etmektedirler.

Çevrenizde gelişen ve haber niteliği taşıdığını düşündüğünüz olayları fotoğraflayarak, bu fotoğrafları dünya üzerindeki birçok medya kanalına satabileceğiniz gibi isterseniz farklı kullanıcılar veya kanallar tarafından oluşturulan fotoğraf çekme görevlerini takip ederek de para kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.

Zaten halihazırda fotoğraf ve video çekmek gibi bir hobiniz varsa, bunu kendinize bir fırsat olarak görerek bu işten para kazanmaya ne dersiniz? Cevabınız neden olmasında Scoopshot'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında