SCRABBLE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,232 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz scrabble oyunudur.

Scrabble, bildiğiniz gibi klasik bir masa oyunu. Bu oyunda amacınız elinizdeki harflerle size en yüksek puanı kazandıracak kelimeyi yazabilmek. Önünüzde bir tablo var ve farklı kareler farklı puanlar kazandırabiliyor. Aynı şekilde her harfin puanı da farklı.

Buna göre en yüksek puanı kazanarak oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz. Artık bu eğlenceli ve düşündürücü oyunu Android cihazlarınızda da oynayabilirsiniz. Popüler oyun firması Electronic Arts tarafından geliştirilen oyun, gerçekten de orijinalinin gayet başarılı bir şekilde mobile yansıtılmış hali.

Oyunda rastgele bir rakibe karşı oynayabileceğiniz gibi bir arkadaşınızla da oynayabilirsiniz. Harfleri sürükle bırak yöntemiyle masaya taşıyacak ardından play tuşuna basacaksınız ve sıra rakibinize geçecek. Grafikleri ve oynanış biçimiyle gayet güzel tasarlanmış bu oyunu puzzle severlerin beğeneceğine inanıyorum.

Aynı anda 50 kişiye kadar oyun kurabilmeniz de mümkün. Bu oyun ile İngilizcenizi geliştirebileceğiniz gibi, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca gibi dillerden kelimeler de öğrenebilir, aynı anda eğlenirken kelime haznenizi de geliştirebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

SCRABBLE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlar için Scrabble oyunudur.

Electronic Arts firması tarafından geliştirilen bu oyunu puzzle severlerin beğenerek oynayacağına inanıyorum. Scrabble, bildiğiniz gibi masa üzerinde çeşitli harflerle ve üzerinde kutucuklar bulunan bir tabloyla oynana bir kelime oyunu.

Bu oyunda amacınız harfleri kullanarak en yüksek puanı getirecek kelimeleri türetmek. Fakat bu o kadar kolay değil. Çünkü tablo üzerindeki çeşitli kutular değişik puanlara sahip. Ayrıca her harfin puanı da birbirinden farklı. Zor kullanılabilen harfler daha yüksek puanken daha sık kullanılan harfler daha düşük puanlı.

Artık bu oyunu iOS cihazlarınızda da oynayabilirsiniz. Yüksek kalite grafiklerle geliştirilmiş oyunu oynamak da çok kolay. Tek yapmanız gereken harfleri sürükleyip tahtaya bırakmak ve ardından "play" tuşuna basmak. Daha sonra sıra rakibinize geçiyor ve onun oynamasını bekliyorsunuz.

Oyunu arkadaşlarınızı davet ederek onlarla oynayabileceğiniz gibi rastgele rakiplerle de oynayabilirsiniz. Aynı anda 50 kişiye kadar oyun kurabilirsiniz.
Hem eğlenip hem de dilinizi geliştirebileceğiniz bu oyunda İngilizce ile birlikte İspanyolca, İtalyanca, Fransızca oynamanız da mümkün. Dahili sözlük ile de yazacağınız kelimeleri kontrol edebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Scrabble GO

    Scrabble GO: Yeni kelime oyunu
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu
  • Wordfeud Free

    Android cihazlar için Scrabble tarzı kelime oyunudur.
  • Kelimelik Solo

    Kelimelik Solo, Scrabble benzeri internetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyunu.
  • Kelimelik

    Kelimelik, dünyaca ünlü Scrabble oyunun Türkçe versiyonu olarak Android cihazlarımızdan oynayabileceğimiz keyifli bir kelime oyunudur.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.