Scribble Maps

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
247 TOPLAM İNDİRME

Kişiselleştirilmiş haritalar oluşturabileceğiniz bir web servisidir.

Scribble Maps, kullanması kolay ve rahat bir haritalandırma web servisidir. Bu servisi kullanarak haritalar çizebilir, bu haritalar üzerinde pek çok değişiklik ve ekleme yapabilir ve bunları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Özellikle yolculuk planlaması yaparken işinizi görecek bir web servisi olan Scribble Maps hem uzman ve ileri seviye kullanıcılara hem de yeni başlayanlara hitap eden bir servis olmasıyla benzerlerinden ayrılıyor diyebilirim.

Scribble Maps kullanımı tamamen ücretsiz olmasının yanında bir de pro versiyonu sunuyor. Eğer temel özellikler size yeterli gelmezse Open Street Map ve Cloud Made desteği gibi özellikleri olan pro versiyona yükseltebilirsiniz.

Uygulama ile düz çizgiler çizebilir, serbest çizimler yapabilir, şekiller çizebilir, kare, yuvarlak gibi şekiller ekleyebilir, ölçümler yapabilir, yazı ekleyebilir ve resimler ekleyebilirsiniz. Bütün bunları da kullanıcı dostu arayüzü sayesinde çok çabuk öğrenebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Maps

    Google Maps, Google'ın milyonlarca kişiye ücretsiz olarak sunmuş olduğu geniş çaplı bir harita uygulaması.
  • Cube

    Google Maps Cube oyununda sizden istenen noktalara en kısa sürede ulaşmanız gerekiyor. Web tabanlı oyun sadece Google Chrome ile oynanabiliyor.
  • Fast.com

    Fast.com, Netflix'in internet hız testi sitesi.
  • Form Builder

    Form Builder'i kullanarak internet sitenize koyabileceğiniz çeşitli formlar oluşturun.
  • Instapaper

    Instapaper ile internet sayfalarını daha sonra okumak üzere daha sade bir formatta kaydederek çevrimdışı olarak okuyabilirsiniz.
  • PokeVision

    PokéVision, oyuna girmeden çevrenizde ya da herhangi bir yerde hangi Pokémonların olduğunu sizlere gösteren bir internet uygulamasıdır.
  • Speedtest.net

    İnternet hızınızın ne düzeyde olduğunu ölçmek istiyorsanız Speedtest uygulamasını kolayca kullanabilirsiniz.
  • Free QR Code Generator

    Free QR Code Generator internet sitesini kullanarak ücretli ve ücretsiz şekilde QR kodları oluşturabilirsiniz.