Scrubby Dubby Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,467 TOPLAM İNDİRME

Scrubby Dubby Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Scrubby Dubby Saga, Candy Crush Saga'nın yaratıcısı King.com tarafından geliştirilen yeni bir mobil renk eşleştirme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Scrubby Dubby Saga'da sevimli küvet oyuncaklarının maceraları konu alınıyor. Oyunun hikayesi küvet oyuncaklarının kaçırılmasıyla başlıyor. Biz de kaçırılan sevimli oyuncakları kurtarmak için mücadele ediyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için farklı yerleri ziyaret ediyoruz ve sabunları kaydırıp birleştirerek kendimize yol açıyoruz.

Scrubby Dubby Saga'nın oynanışı tıpkı Candy Crush Saga'ya benziyor. Oyundaki temel amacımız ekranda yer alan aynı renkteki en az 3 sabunu yan yanda getirmek ve patlatmak. Ekrandaki bütün sabunları patlattığımızda ise bölümü geçebiliyoruz. Belli sayıda hamleye sahip olduğumuz için her hamlemizi dikkatli bir şekilde hesaplamamız gerekiyor. Oyun esnasında çeşitli bonuslara da denk gelebilmekte ve geçici avantajlar elde edebilmekteyiz.

Scrubby Dubby Saga kolayca oynanabiliyor ve her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

Scrubby Dubby Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
53.7 MB DOSYA BOYUTU

Scrubby Dubby Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunudur

Scrubby Dubby Saga her yaştan oyun severe hitap eden ve kolayca oynayabileceğiniz bir mobil renk eşleştirme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Scrubby Dubby Saga, bu türde bir hayli başarılı olan Candy Crush Saga gibi oyunları geliştiren King.com tarafından geliştirilmiş bir başka üçlü eşleştirme oyunu. Scrubby Dubby Saga'da Candy Crush Saga'dan farklı olarak mücevherleri değil, sabunları birleştiriyoruz. Oyunumuzun hikayesi küvet oyuncaklarını konu alıyor. Biz oyunda kaçırılan küvet oyunaklarını kurtarmak için sabunları birleştiriyoruz ve kendimize yol açarak bu kaçırılan sevimli oyuncakları geri getirmeye çalışıyoruz.

Scrubby Dubby Saga'nın hikayesi Candy Crush Saga'dan farklı olsa da oynanışının hemen hemen aynı olduğu söylenebilir. Yine oyun tahtası üzerinde aynı renge sahip olan en az 3 taşı birleştirmeye çalışıyoruz ve bütün taşları patlatarak bölümü geçiyoruz. Belirli bir hamle sayısına sahip olduğumuz için hamlelerimizi hesaplayarak yapmamız gerekiyor. Ayrıca çeşitli güçlendiricilerle avantaj kazanabilmemiz de mümkün.

Scrubby Dubby Saga arkadaşlarınızın hangi bölümlere geldiğini ve hangi puanları kazandığını öğrenmenize de imkan veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dubby

    Dubby eğlenceli dublaj videoları çekmenize yardımcı olan bir dublaj uygulaması
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Farm Heroes Super Saga

    Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Papa Pear Saga

    Papa Pear Saga eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Jewels Saga

    Jewels Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli zeka ve bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • SkyBright Saga

    SkyBright Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur