Seashine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
835 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Seashine, bugüne kadar benzerine zor rastladığımız bir macera oyunu olarak öne çıkıyor.

Seashine, Android tablet ve akıllı telefonlarımıza ücretsiz olarak indirip keyifle oynayabileceğimiz bir macera oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyun gerek grafikleri gerekse oynanışıyla mobil oyunseverlere bambaşka bir deneyim yaşatacağa benziyor.

Oyunda pek güçlü olmayan ve tehlikelere karşı savunmasız olan bir denizanasının kontrolünü ele alıyoruz. Amacımız ise okyanusun derinliklerinde ilerlemek ve karşımıza çıkan tehlikelerden ve tuhaf yaratıklardan mümkün olduğunca uzun süre boyunca kaçmak. Bu görevi yerine getirirken bir de okyanus dibindeki mağaralarda ve dar koridorlarda bulunan ışık toplarını toplamamız gerekiyor.

Bu ışık topları bizi hayatta tutan enerjiyi sağlıyor. Dolayısıyla hiçbirini kaçırmadan toplamamız gerekiyor. Yer aldığımız mekan neredeyse sonsuza kadar gidiyormuş izlenimi veriyor. Dolayısıyla sürekli olarak aynı yerlerde dolaşıyormuş hissine kapılmıyoruz.

Seashine'daki grafikler takdire şayan unsurlar arasında. Işıkların ve hareket eden nesnelerin animasyonları son derece kaliteli tasarımlara sahipler. İçgüdüsel kontroller de işin içine girince Seashine'ı oynamak bir keyif haline geliyor.

Emircan Erdoğan

Seashine

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
74.6 MB DOSYA BOYUTU

Seashine'da okyanusun derinliklerinde, hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Seashine, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz sürükleyici ve etkileyici bir macera oyunu. Oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimizi de belirtmeden geçmeyelim. Açıkçası böylesine bir kaliteye rağmen ücretsiz olarak sunuluyor olmasına biraz şaşırdık.

Kısa süre önce Android platformuna çıkan ve nihayet iOS için de sunulan bu oyunda etraftan gelebilecek tehlikelere karşı savunmasız bir denizanasını kontrol ediyor ve okyanusun derinliklerinde hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor.

Oyundaki tek amacımız okyanusun dip noktalarında dolaşan tehlikeli yaratıklara karşı hayatta kalmak değil aynı zamanda dipteki mağaralarda ve dar okyanus koridorlarında bulunan ışık toplarını ele geçirmek. Bu toplar bize birkaç saniye daha fazla yaşama süresi veriyor.

Oyun sırasında bizlere eşlik eden müzikler ve ses efektleri de epey etkileyici. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Seashine'ı her yaştan oyunsever keyifle oynayabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!