Secret Apps Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Secret Apps Lite, iOS cihazlarınız üzerindeki verileri korumak için kullanabileceğiniz geniş kapsamlı bir güvenlik uygulamasıdır.

iPhone ve iPad cihazlarınızda bulunan bazı uygulama, not, video, fotoğraf ve yer imlerinin başkaları tarafından görünmesini istemezsiniz. Fakat meraklı bir kardeşiniz veya arkadaşlarınız varsa bu konuda size yardımcı olacak olan uygulama Secret Apps Lite'dır.

Özel içeriklerinizin bulunduğu dosyalara şifre koyabilme yeteneğine sahip olan uygulama, size özel içeriklere diğer kişilerin ulaşmasını engellemek için kullanabileceğiniz en etkili yöntemlerden bir tanesidir. Ayrıca uygulama, şifre koyduğunuz içeriklere girmeye çalışan kişilerin fotoğrafını çekerek, kimin bunu denediğini görmenizi sağlar. Fotoğraf ile birlikte yer bilgisini de ekleyen Secret Apps Lite, verilerinizin tam güvenliğini sağlamaktadır. Bu sayede cihazınız çalınsa bile, cihazınızdaki dosyalare erişmek isteyen kişilerin fotoğraflarına ve yer bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar uygulamayı kullanarak istediği dosyalara özel şifreler atayarak bu dosyaları güvende tutabilirler. Uygulama kendini kamufle ederek ana ekranda görünmez. Bu sayede cihazınızdaki dosyalara erişmek isteyen kişiler uygulamanın varlığından haberdar olmaz.

Sade bir arayüze sahip olan uygulama tüm kullanıcılar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Sizde özel verilerinize kimsenin erişmesini istemiyorsanız, Secret Apps Lite uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UPAD Lite

    UPAD Lite ile iPad üzerinde not alma çok daha kolay bir hale geliyor
  • AudioNote Lite

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Secret Neighbor

    Secret Neighbor, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz gizlilik esaslı korku oyunu. Secret Neighbor, App Store'da!
  • Toby: The Secret Mine

    Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Secret Agent: Hostage

    Secret Agent: Hostage, Türk yapımı popüler gizli ajan oyunu.
  • Secret Files Sam Peters

    Secret Files Sam Peters sürükleyici bir hikayeye sahip olan bir macera oyunudur
  • The Secret Society

    The Secret Society, bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Secret

    Secret uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve anonim paylaşımlar yapabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.