Secret Files Sam Peters

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
488 MB DOSYA BOYUTU

Secret Files Sam Peters içerisinde birçok farklı bulmaca yer alan bir macera oyunudur

Secret Files Sam Peters oyunculara sürükleyici bir hikaye ve akıllıca hazırlanmış bulmacalar sunan point and click türünde bir macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Secret Files Sam Peters'da bir haber muhabirinin hikayesi konu alınıyor. Sam Peters adlı kahramanımızın Afrika'ya yaptığın yolculuk Gana'da bir volkan kraterinde yabancı bir DNA örneği bulunmasıyla başlıyor. Hayatının hikayesini kaçırmamak için Bosumtwi Gölü'ne doğru yola çıkan Sam bu göle ulaşmak için yabani ormanların arasından yolunu bulmalı, tehlikeli hayvanlardan kaçmalıdır. Ayrıca Sam bu yolculukta doğaüstü canavarlara da rastlayacaktır. Gece olduğunda ortaya çıkan ve Afrika kültüründe de yer alan canavarlar kahramanımıza korku dolu anlar yaşatacaktır.

Secret Files Sam Peters'da kahramanımıza amacına ulaşması için yardımcı olurken karşımıza birçok bulmaca çıkıyor ve bu bulmacaları çözmek için ipuçlarını birleştirerek zekamızı kullanmamız gerekiyor. Maceramız boyunca çarpıcı mekanları ziyaret ediyoruz ve ilginç karakterlerle tanışıyoruz. Oyunun grafik kalitesi açısından gerçekten başarılı olduğunu belirtmekte fayda var. Yüksek detaylı 2 boyutlu arkaplanlar keskin 3 boyutlu karakter ve eşya çizimleriyle birleşiyor.

Secret Files Sam Peters özel seslendirmeleri ile diyaloglarda da başarıyı yakalıyor. Eğer kaliteli bir point and click macera oyunu oynamak isterseniz Secret Files Sam Peters'ı tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Secret Files Sam Peters

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
617 MB DOSYA BOYUTU

Secret Files Sam Peters sürükleyici bir hikayeye sahip olan bir macera oyunudur

Secret Files Sam Peters zekice hazırlanmış bulmacaları güzel grafikler ve gizemli bir hikayeyle birleştiren bir mobil macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz Secret Files Sam Peters, point and click türündeki macera oyunlarının başarılı bir temsilcisi olarak nitelendirilebilir. Oyundaki ana kahramanımız olan Sam Peters hayatının hikayesinin peşine düşen bir muhabirdir. Oyundaki bütün olaykar Afrika'da bir volkan kraterinde yabancı bir DNA'nın keşfedilmesiyle başlıyor. Bu DNA'nın peşine düşen Sam Peters Gana'ya yolculuk ediyor. DNA'nın keşfedildiği yer olan Bosumtwi Gölü'ne ulaşması için balta girmemiş ormanlara dalması, yabani hayvanlardan kaçması ve geceleri ortaya çıkan Afrika kültürüne özgü canavarlardan korunması gerekmektedir. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı olarak serüvene ortak oluyoruz.

Secret Files Sam Peters'da muhabirimizin amacına ulaşması için ona yardım ederken gizemli mekanları keşfedecek, ilginç karakterlerle tanışacak ve ipuçlarını toplayarak zekamızı çalıştırmamız gereken bulmacaları çözeceğiz. Oyun görsel olarak tam bir ziyafet sunuyor. Detaylı 2 boyutlu arkaplan çizimlerinin yüksek piksel sayısına sahip 3 boyutlu karakter ve eşya modellemeleriyle birleştiği oyun seslendirmeleri ile de tatmin edici bir kaliteye sahip. Eğer başarılı bir point and click macera oyunu oynamak isterseniz Secret Files Sam Peters'ı tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secret Agent: Hostage

    Secret Agent: Hostage, interaktif gizli ajan oyunu Secret Agent: Istanbul'un devamı.
  • Crime Files

    Crime Files, cinayet işledikten sonra kaçan bir suçluyu dedektif olarak bulmanızı amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Secret Agent: Istanbul

    Secret Agent: Istanbul, Android platformunda ücretsiz oynanabilir interaktif gizli ajan oyunu.
  • Zootopia Crime Files

    Zootopia Crime Files, Disney yapımı Zootropolis: Hayvanlar Şehri filminin resmi mobil oyunu.
  • Find The Differences - Her Secret

    Resimdeki farkları bularak hikayede ilerleyin.
  • The X-Files: Deep State

    Gizli Dosyalar dizisinin mobil platforma uyarlanan oyunu
  • Toby: The Secret Mine

    Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Secret Agent Stealth Mission

    Secret Agent Stealth Mission mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur