Secret

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
393 TOPLAM İNDİRME

Secret, arkadaşlarınızla ve diğer kullanıcılar ile kimliğinizi ortaya çıkarmadan en gizli sırlarınızı paylaşabileceğiniz bir Android sosyal medya uygulamasıdır.

Secret, yaptığınız en kötü şeyleri, en eğlenceli anlarınızı, hissettiklerinizi ve duygularınızı anonim olarak diğer kullanıcılar ve arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz eğlenceli ve rahatlatıcı bir Android uygulamasıdır.

Android uygulama marketi üzerinde bir çok sosyal medya uygulaması olmasına rağmen, kendinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak paylaşımlarda bulunabileceğiniz uygulama sayısı çok az yada kısıtlı özelliklere sahipler. Secret, bunun ötesine geçerek size tüm duygu ve düşünceleriniz ile birlikte sırlarınızı açığa çıkarmanın gizli bir yolunu sunmaktadır. Dikkatinizi çekmek isterim, uygulama üzerinde yaptığınız hiç bir açıklamanın altında adınız çıkmamaktadır. Bu nedenle dilediğiniz gibi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Utanmanıza yada korkmanıza gerek yoktur.

Paylaşımlarınızda yazdığınız yazıları süsleyebilmek, uygulamanın kullanımını daha etkileyici hale getiriyor diyebilirim. Fotoğraflar ekleyebilir yada arkaplanda değişiklikler yapabilirsiniz. Daha da bulanıklaştırarak yazmış olduklarınızın ön plana çıkmasını da Secret ile yapabiliyorsunuz.

Uygulama üzerinde bulunan diğer sırlara yorum yapabilirsiniz. Ayrıca hoşunuza giden sırları beğenerek kendi arkadaşlarınızın da görmesini sağlayabilir ve böylece dünya genelinde geniş bir iletişim ağına dahil olabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde uygulama üzerindeki en popüler ve beğenilen paylaşımlar bir anda bir çok kişi tarafından görüntülenebiliyor.

Uygulamanın yeni sürümüyle birlikte tasarımı tamamen değiştirildi ve eskisine göre rengarenk bir uygulamaya dönüştü. Artık kullanırken daha fazla keyif alacağınız bir uygulama olan Secret'ın güncelleme ile değişen tek özelliği tasarımı dğeil. Aynı zamanda sır paylaşımı dışında diğer kullanıcılar ile kimliğinizi ortaya çıkarmadan konuşabiliyorsunuz. Durum paylaşımı yaparak bu durum üzerinden yorumlar ile ilerleyen sürece artık kim olduğunuz belli olmadan yapabileceğiniz mesajlaşmalar da eklendi.

Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirdikten sonra hemen kayıt olarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Kayıt esnasında telefon numaranız istenmektedir. Bunun nedeni kişi listenizdeki kişilere ulaşarak arkadaşlarınıza ulaşmak ve böylece onlar ile uygulama üzerinden anonim olarak arkadaş olmanızı sağlamaktadır.

Barış YANIK

Secret

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME

Secret uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve anonim paylaşımlar yapabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Secret uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve arkadaşlarınızla iletişimde kalabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması ancak diğer tüm sosyal ağlardan biraz daha farklı bir yapıya sahip. Temel olarak paylaşılan herşeyin anonim olarak kalmasını sağlayabildiği için söylemek istediklerinizi kim olduğunuz ortaya çıkmadan ortaya söyleyebilir ve böylece korkmadan sosyal ağ paylaşımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama hem ücretsiz olarak sunuluyor hem de kolay kullanılır bir arayüze sahip. Her ne kadar kendi profiliniz olsa da paylaşımlar sırasında bu profilin paylaşılmasını engelleyebilirsiniz ve böylece paylaşımlarınızın ardından o paylaşımın kim tarafından gerçekleştirildiği belli olmayacaktır. Özellikle aile ve akrabalarından sıkılan ya da üzerinde baskı hisseden kullanıcıların çok daha rahat olmasını sağlayabilen Secret uygulaması ile sosyal ağlar daha özgür bir yapıya kavuşuyorlar.

Aynı zamanda arkadaşlarınızla renkli arkaplanlar ve fotoğraflar paylaşmak da mümkün. Paylaştığınız fotoğraflar için hazırlanmış olan efektler ve yazı ekleme özellikleri ile onları daha renkli hale de getirebilirsiniz. Tabii ki gerçekleştirilen paylaşımlara yorumlar yapabilmek veya beğenmek de mümkün.

Secret'ta yer alan beğen tuşu diğer ağlara göre birazcık daha farklı diyebilirim. Zira anonim olan ve beğenilen paylaşımlar beğenen kullanıcının hesabında da beliriyor ve böylece söylenen bir söz tüm dünyayı dahi dolanabiliyor. Gizli kimlikli sohbet uygulamalarına ek olarak gizli bir sosyal ağ da arıyorsanız kesinlikle göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secret Agent: Hostage

    Secret Agent: Hostage, interaktif gizli ajan oyunu Secret Agent: Istanbul'un devamı.
  • Toby: The Secret Mine

    Toby: The Secret Mine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Secret Agent Stealth Mission

    Secret Agent Stealth Mission mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Secret Agent: Istanbul

    Secret Agent: Istanbul, Android platformunda ücretsiz oynanabilir interaktif gizli ajan oyunu.
  • Secret Files Sam Peters

    Secret Files Sam Peters içerisinde birçok farklı bulmaca yer alan bir macera oyunudur
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.
  • Secret of Mana

    Multiplayer bir aksiyon RPG olarak 1993 yılında parlayan Secret of Mana bugün mobil cihazlar için eskisi kadar kıymetli bit oyun deneyimi sunuyor.
  • Secret Video Recorder

    Secret Video Recorder, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazlarını kullanarak gizli video çekimi yapmasını sağlayan basit ve ücretsiz bir uygulama.