Şehr-i Ramazan İmsakiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.

Şehr-i Ramazan İmsakiye, isminden de anlayacağınız üzere Ramazan ayı boyunca kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.

Bu uygulamanın diğer imsakiye uygulamalarından bir adım öne çıkmasını sağlayan özelliği ise sahip olduğu şık ve kullanışlı tasarımı diyebilirim. Pek çok imsakiye uygulaması önemli olanın içerdiği sahur ve iftar vakitleri olduğu için tasarıma önem vermeden geliştiriliyor. Fakat Şehr-i Ramazan İmsakiye uygulaması size iftar ve sahur saatlerini gösterdiği gibi, aynı zamanda gözlerinize de hitap ediyor.

Gökkuşağı gibi rengarenk tasarımıyla dikkat çeken uygulamanın kullanımı tamamen ücretsiz. Aynı zamanda kullanmak için Android cihazınızın internete bağlı olması da gerekmiyor.

İçerisinde Türkiye, Almanya ve Afganistan için imsakiye bulunduran uygulama iftara 1 saat ve 15 dakika kala sizi uyararak iftar vaktinin yaklaştığını haber edebiliyor. Ramazan ayı boyunca yeni ülkeler eklenme garantisi de veren uygulama geliştiricisi uygulama ile ne kadar uğraştığını da Android kullanıcılarına gösteriyor.

Eğer Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz bir mobil imsakiye uygulaması arıyorsanız, Şehr-i Ramazan İmsakiye'yi tercih edebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İmsakiye 2012 Ramazan

    İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Hadisli İmsakiye 2015

    Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan ayında iftar ve sahur süreleri dışında hergüne özel farklı hadisler okumanızı sağlayan yararlı bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan - Arox

    Ramazan, sahur ve iftar saatlerine dair alarmlı imsakiye özelliği taşıyan bir mobil uygulamadır.
  • İmsakiye 2017

    İmsakiye 2017, Diyanete göre hazırlanmış iftar ve sahur saatleri, namaz vakitlerini gösteren Ramazan uygulaması.
  • Ramazan İmsakiyesi 2015

    Ramazan İmsakiyesi 2015, Ramazan ayında Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir imsakiye uygulaması.
  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.