Selçuk Üniversitesi Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME

Selçuk Üniversitesi Mobil, Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin notlarını Android mobil cihazları üzerinden diledikleri zaman kontrol etmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen yararlı bir uygulama.

Selçuk Üniversitesi Mobil, adından da anlaşıldığı üzere Selçuk Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması. Genel anlamda 2 işlevi bulunan uygulama, öğrencilerin not ve e-posta sistemlerine giriş yapabilmesini sağlıyor.

Uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize indirerek yükledikten sonra, anasayfası üzerinden ister not sistemine isterseniz de mail servisine giriş yapabiliyorsunuz. Bu sistemlere girerken sorulan öğrenci numarası, kullanıcı adı ve şifrelerinizi doğru girmeniz gerekiyor.

Öğrencilerin zorluk yaşamadan diledikleri zaman not sistemine giriş yaparak kontrol edebilmesini sağlayan uygulama, pek göze hitap etmiyor fakat basit olarak notlarınızı ve e-postalarınızı görüntülemenizi sağlıyor. Özellikle sınav döneminden sonraki süreçte işinize yarayabilecek olan uygulama tüm Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin mobil cihazlarında bulunması gereken uygulamalardan bir tanesi.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Koç Üniversitesi Mobil

    Duyurular, ders programı, kampüs haritası ve çok daha fazlasını Koç Üniversitesi Mobil uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mobil

    Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mobil uygulaması üniversiteniz hakkındaki her bilgiye ulaşma imkanı sunuyor.
  • Ege Üniversitesi Mobil

    Ege Üniversitesi Mobil uygulaması ile Android cihazlarınızdan üniversitenize ait tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • Süleyman Demirel Üniversitesi

    Süleyman Demirel Üniversitesi ile ilgili önemli olan her şeyi barındıran bir mobil uygulama.
  • ADU Mobil

    ADU Mobil uygulamasıyla Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki duyuru ve haberlere ulaşabilir, notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • Anadolu Mobil

    Anadolu Mobil uygulaması sayesinde mobil cihazınız üzerinden Anadolu Üniversitesi hizmetlerine, bilgilerine ve etkinliklerine erişim sağlayabilirsiniz.
  • SDÜ Mobil

    Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri için geliştirilen SDÜ Mobil uygulamasıyla artık birçok işlemi Android cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.
  • NEU Mobil

    NEU Mobil uygulaması ile Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri Android cihazlarından birçok işlemi kolaylıkla yapabiliyorlar.