Self Timer Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME

Self Timer Camera uygulaması, iPhone ve iPad'inizde geri sayımlı bir kameraya sahip olmanızı sağlıyor.

iPhone ve iPad kameranızı kullanırken, sürekli insanların sizin fotoğrafınızı çekmesini istemekten sıkıldıysanız, Self Timer Camera uygulamasını kullanarak gelişmiş bir geri sayımlı kamera uygulamasına sahip olabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama, aynı zamanda çok kolay kullanılır bir yapıya sahi diyebilirim.

Direkt olarak kayan bir slider barındıran uygulamada, çekilen fotoğraflar hemen galerinize kaydediliyor. Sayacı 0-15 saniye araklıklarına ayarlayabiliyor, aynı zamanda çektikten sonra hemen Facebook, Twitter, Instagram ve LINE uygulamalarınızdan paylaşabiliyorsunuz.

Sayacı başlatmak için tek yapmanız gereken ekranınıza çift tıklamak ve telefonu istediğiniz konuma yerleştirerek konumunuzu almak. Uygulama, isterseniz arka kameranızı, isterseniz de ön kameranızı kullanabilmenizi de sağlayarak her türlü durum için uygun hale geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Timer!

    Camera Timer! isimli bu uygulama ile özellikle grup halinde fotoğraf çekilirken fotoğrafın dışında kalmaya veda edin.
  • Timer Auto

    Timer Auto, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyerek ekstra fotoğraf çekme özellikleri ekleyebileceğiniz kullanışlı ve yararlı bir uygulamadır.
  • Dr. Seuss Camera

    Dr. Seuss Camera ile eğlenceli bir fotoğraf düzenleme deneyimi bizleri bekliyor.
  • Halide Camera

    Halide Camera uygulamasının sunduğu profesyonel araçlar ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Candy Camera

    Candy Camera en çok tercih edilen fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor ve tamamen ücretsiz olarak sunulmakta.
  • Clone Camera Pro

    Clone Camera, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir fotoğraf çekme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Manga-Camera

    Manga-Camera uygulaması iOS cihazınızda fotoğraf çekerken, eğlenceli ve siyah beyaz çerçeveler eklemeye yarayan bir uygulama.
  • Photo Sphere Camera

    Photo Sphere Camera, Google'ın 360 derece fotoğraf çekimlerine izin veren kamera uygulamasıdır.