Selfissimo!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Sadece pozunuzu verin. Selfissimo! sizin yerinize çeker.

Selfissimo!, Google’ın selfie çekimini eğlenceli hale getiren uygulaması. Android telefonunuzun kamerasıyla sıklıkla selfie çekip sosyal ağlarda paylaşmayı seviyorsanız selfie çekimini pozunuza göre otomatik olarak yapan bu uygulamaya bayılacaksınız.

Selfie çekiminde güzel çıkmak için en iyi pozu yakalamanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Telefonun kamera uygulamasını açtığımızda “Bu açıdan mı güzel görünürüm yoksa şöyle mi çeksem güzel çıkarım?” gibi soruları sormaya başlarız istemsizce. Google’ın selfie çekme uygulaması Selfissimo!, bu soruna çözüm getiriyor. Uygulama, her poz verişinizde çekimi sizin yerinize yapıyor. Durduğunuz anda fotoğrafınız çekiliyor. Poz vermeyi bıraktığınızda tüm çekilen selfie’lerinize bakıyor, arasından en iyisi belirleyip paylaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Selfissimo!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
195 MB DOSYA BOYUTU

Selfie çekimi için sadece poz verin.

Selfissimo!, Google’ın iPhone ve iPad kullanıcılarına ücretsiz sunduğu selfie uygulaması. Her poz verişinizde otomatik olarak selfie fotoğrafınızı çeken uygulama ile selfie çekimler daha hızlı, kolay ve eğlenceli.

Selfie fotoğraf çekeceğiniz vakit açıya ilişkin kararsız kalan kişiler arasındaysanız, Google’ın deneysel araştırma teknolojisini kullanan Selfissimo! uygulamasını kesinlikle denemelisiniz.

Selfie çekerken her pozdan sonra çekim tuşuna basmanın pratik olmadığını düşünen Google, böyle bir uygulamayla karşımızda. Poz değiştirdiğinizde selfie fotoğrafınızı sizin yerinize çekiyor. Her pozda duraksamanız veya telefonunuzu biraz oynatmanız selfie çekimi için yeterli oluyor. Çekimden sonra verdiğiniz her pozu görebiliyorsunuz. Unutmadan fotoğraflar siyah - beyaz çıkıyor ve filtre seçenekleri sunulmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • B612

    Selfie meraklılarına LINE tarafından sunulan B612 – Selfie with the heart 53 farklı filtre seçeneğiyle dikkat çeken bir özçekim uygulaması.
  • EyeSense

    Görme engellilere özel fotoğraf çekme uygulaması
  • Microsoft Selfie

    Microsoft Selfie, Android cihazlarınıza çektiğiniz selfie'leri düzenleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Selfie Camera

    Selfie Camera, selfie fotoğraflarınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz Android uygulaması.
  • Smart Selfie

    Smart Selfie, Android cihazlar için geliştirilen en iyi selfie uygulamalarından biridir.
  • Kiss My Selfie

    Kiss My Selfie uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca selfie çekebiliyor ve onları tüm dünyayla paylaşabiliyorsunuz.
  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Facetune2 APK

    Facetune2 APK, selfie fotoğraflarınızı rötuşlamanıza yardımcı olan ve kişisel makyaj stüdyosu görevi gören fotoğraf düzenleme uygulaması.