Sende Var Mı?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Sende Var Mı?, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, kullanmadığınız kadın ve bebek ürünlerini alıp satabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

Sende Var Mı?, paylaşımcı ruhun hakim olduğu, kullanılmayan kadın ve bebek ürünlerinin alınıp satılabildiği bir alışveriş uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, elinizden çıkarmak istediğiniz tüm ürünleri değerlendirebilirsiniz. Üstelik iyi bir amaca hizmet edeceğinizi de söylemeden geçmeyelim. 

Hayatımızın bir bölümünde çeşitli kıyafetlere sahip oluyoruz ve zamanın ruhuna dayanamayan kıyafetler yeri geliyor dolabımızın daimi üyesi oluyor. Biraz da "iyi giyinmeyi" sevdiğimizden olsa gerek, bir ürün eskimese bile yüzüne bakmamayı tercih edebiliyoruz. Sende Var Mı? uygulaması işte tam bu amaçla oluşturulmuş bir girişim olarak karşımıza çıkıyor. Kullanmadığınız ve gözden çıkardığınız kadın ve bebek ürünlerini elden çıkarabileceğiniz bir platform oluşturulmuş. Alım satım işlemlerini hem hızlı hem de güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Diğer yandan satın aldığınız her ürünün karından dilediğiniz bir kuruma bağış yapabiliyorsunuz. Bu anlamda iyi bir amaca da hizmet etmiş oluyorsunuz.

Eğer kullanmadığınız eşyalarınızı satabileceğiniz bir platform arıyorsanız Sende Var Mı? uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Son derece başarılı olan bu platforma katılmanızı kesinlikle öneririm. Eşyalarınızın dolabınızda çürümesindense, ihtiyacı olan birine gitmesi daha anlamlı diye düşünüyorum. 

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Sende Var Mı?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Sende Var Mı?, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, kullanmadığınız kadın ve bebek ürünlerini alıp satabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

Sende Var Mı?, fikir olarak iyi düşünülmüş bir alışveriş uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, kullanmadığınız kadın ve bebek ürünlerini satabilir, aynı zamanda bunları satın alabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir arayüze sahip olması ve eşyaların çöpe gitmesindense bu şekilde değerlendirilmesinin bir platformda vücut bulmasına katkı sağlaması nedeniyle denemenizi öneriyorum. 

Online alışveriş sistemlerinin giderek yaygınlaşması birbirinden farklı fikirlerin hayata geçmesine de olanak sağladı. Son dönemde karşıma çıkan en iyi uygulamalardan biri olan Sende Var Mı? uygulaması da bunlardan biri ve kullanılmayan eşyaları değerlendirmek isteyen kullanıcılar için harika bir fırsat sunuyor. Uygulamanın en güzel yanı her alışverişte kendi karının bir bölümünü seçenekler arasından senin seçeceğin kuruma bağışlayacak olması. İkinci el kadın ve bebek ürünleriyle sınırlanan satış kategorileri, bu alanda eksik olan bir açığı kapattığından son derece iyi düşünülmüş diyebilirim. 

Sende Var Mı? uygulamasını özellikle bebek bekleyen ebeveynlere ve tasarruf seven kadınlara öneririm. Uygulamayı ücretsiz indirebileceğinizi de unutmayalım, denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cevap Sende

    Cevap Sende yarışmasındaki soruları akıllı telefonunuzdan takip edebilir, puanlar kazanabilirsiniz.
  • Mi Store

    Mi Store, Xiaomi'nin mağaza uygulamasıdır.
  • Doktor Aşk

    Sevgili mi arıyorsunuz? Hayatınızda yeni birine mi ihtiyacınız var? Doktor Aşk uygulaması tam size göre.
  • Smart Hairstyle

    Saçlarınızı kestirmeden önce şekillendirerek nasıl göründüğünü merak mı ediyorsunuz? İşte o zaman Smart Hairstyle uygulaması tam size göre.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!