Sevgililer Günü Mesajları

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,390 TOPLAM İNDİRME
0.17 MB DOSYA BOYUTU

Sevgililer Günü Mesajları, sevgililer gününde sevgilinize neler hissettiğinizi en iyi şekilde anlatacak olan mesajlar içeren yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Sevgililer Günü Mesajları, adından da anlaşıldığı üzere sevgililer gününde sevgilinize gönderebileceğiniz birbirinden güzel ve aşk dolu mesajlar bulunan yararlı bir Android uygulamasıdır.

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama ile sevgilinize hissettiklerinizi ve duygularınızı en güzel şekilde açıklayan mesjalar bulabilirsiniz. Özellikle bu tür konularda zorluk çeken kişilerin yararlanabileceği uygulama içerisinde sevgililer günü için özel olarak hazırlanmış yüzlerce aşk mesajı bulunuyor.

Aşk mesajları dışında aşk oranı hesaplaması da yapmanızı sağlayan uygulamaya sevgiliniz ile birlikte isimlerinizi yazarak aşk oranınızı görüntüleyebilirsiniz.

Sade ve kullanışlı bir uygulama olan Sevgililer Günü Mesajları uygulamasını Android telefon ve tabletlerinizde kullanmak isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Resimli Dini Mesajlar

    Güzel resimli dini mesajlar, Cuma günü mesajları, Bayram ve Kandil mesajları
  • Heartbreak: Valentine's Day

    Heartbreak: Valentine's Day, 14 Şubat Sevgililer Günü özel mobil oyunlardan biri.
  • Couplete

    Sevgililer için geliştirilen Couplete uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ilişkinizle ilgili birçok aracı kullanabilirsiniz.
  • LoveByte

    Sevgililer için geliştirilen LoveByte uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ilişkinize dair güzel anıları kaydedebilirsiniz.
  • Couple Widget

    Couple Widget uygulamasını kullanarak, sevgilinizle ilişkiye başladığınız tarihten bugüne kadar geçen zamanı görebilirsiniz.
  • Been Love Memory

    Been Love Memory uygulaması sevgililerin birlikte kullanabileceği bir ilişki sayacı uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Better Half

    Better Half uygulamasıyla sevgilinizle ilişkiye başladığınız günden bu yana geçen zamanı takip edebilirsiniz.
  • Cuma Tebrik Mesajları

    Cuma Tebrik Mesajları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Cuma mesajları uygulamasıdır