Shade Spotter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Shade Spotter, farklı renkte kutucuğu bulmaya dayanan göz testi için en ideal Android oyunu.

Shade Spotter, gözünüzün renkleri ne kadar iyi ayırt ettiğini test edebileceğiniz bir Android oyunu. Telefon ve tabletinize ücretsiz indirebileceğiniz bulmaca oyununda üç zorluk düzeyinde gözünüzü test edebiliyorsunuz.

Gözünüz çok hassas ise asla oynamamanız gereken bir oyun olduğunu düşündüğüm Shade Spotter, oynanış olarak Kuku Kube’e oldukça benziyor. Farklı renkte olan kutucuğu belli bir süre içerisinde bulmaya çalışıyorsunuz. Kural aynı lakin bu sefer işiniz oldukça zor. Çünkü kolay, orta ve uzman olmak üç zorluk seçeneği var. En kötüsü de kolayda bile zorlu tablolarla karşılaşıyorsunuz.

Kolayda 30, orta ve zor seçeneklerde 15 saniyede olabildiğince fazla sayıda farklı kutucuk bulmaya çalışarak puan toplamaya çalıştığınız oyunda hangi zorluk seviyesini seçerseniz seçin gözlerinizin zorlanacağını söyleyebilirim. İlk bakışta hepsi aynı renkte görünen onlarca kutucuk arasından çok az farklı tonda olanı bulmak gerçekten her gözün harcı değil. Üstelik bunu belli sürede yapmanız gerekiyor ve yanlış kutucuğa dokunduğunuzda oyun sonlanıyor. Öte yandan seçtiğiniz zorluk düzeyine göre kutucuklar yerini daha zor ayırt edilebilen farklı şekillere bırakıyor.

Uzun süreli oynayışta gözü yorduğundan kısa süreliğine açıp oynamanızı tavsiye ettiğim bulmaca oyununda çoklu oyuncu seçeneği yok ancak puanınızı Facebook ve Twitter’da paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz.

Erkan Calp

Shade Spotter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Shade Spotter, iPhone ve iPad'inize indirebileceğiniz, açık renkte olan şekli bulmaya çalıştığınız bir göz testi oyunu.

Shade Spotter, iPhone ve iPad’inizde gözünüzü test etmek için indirip oynayabileceğiniz en ideal oyun diyebilirim. Renklerin birbirine çok yakın olduğu oldukça büyük bir tabloda farklı olanı bulmaya çalıştığınız oyunda puanınızı arkadaşlarınızla gösterip ne kadar iyi gözlere sahip olduğunuzu gösterme şansına da sahipsiniz.

iOS işletim sistemli telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz renk ayırt etme oyununda üç zorluk seçeneği bulunmakta. Kolayı seçerseniz ilk görüşte açık renkte olan kutucuğu rahatlıkla bulabileceğiniz bir tablo ile karşılaşıyorsunuz ve süreniz 30 saniye. Ortayı seçerseniz farklı renkte kutucuğu bulmak için tabloya birkaç saniye göz gezdirmeniz gerekiyor ve süreniz 15 saniyeye düşüyor. Zoru seçtiğinizde ise farklı şekillerle karşılaşıyorsunuz ve kutucukların renklerini ayırt etmek oldukça zamanınızı alıyor. Çünkü bulmanız gereken şeklin renk tonu genele oldukça yakın.

Gözünüzü test etmek için birebir olsa da uzun süreli oynama için ideal olmayan Share Spotter oyununda puan sistemi de yer alıyor. Verilen süre (süre sınırı zorluk düzeyine göre değişiyor.) içerisinde ne kadar fazla kutucuk açtırırsanız o kadar fazla puan kazanıyorsunuz. Puanlarınızı arkadaşlarınızla paylaşarak onları oynamaya davet edebiliyorsunuz.

Not: Oyunu oynamaya başlamadan önce cihazınızın parlaklık seviyesini en aza çekmenizi tavsiye ederim ve de kesinlikle uzun süre oynamamanızı bir daha hatırlatmak isterim.

Erkan Calp

Shade Spotter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Shade Spotter, kısa süreliğine gözünüzü test etmek için oynayabileceğiniz bir Windows Phone oyunu.

Gözünüzü test edebileceğiniz bir mobil oyun veyahut uygulama arıyorsanız Shade Spotter, en doğru seçim olacaktır. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz bulmaca oyunun onlarca kutucuğun bulunduğu tabloda farklı renkte olanı ayırt etmek için sadece 15 sayeniz var.

Windows Phone platformunda yeni karşımıza çıkan Shade Spotter oyununu gözünü test etmek için mobil oyunu seçen herkese öneririm. Ücretsiz olarak gelen ve ufak boyutlu olan oyunda ilk bakışta tek renkten oluşan tabloya bakarak açık renkli olan kutucuğu fark etmeye çalışıyorsunuz. İlerledikçe farklı renkte olan kutucuğu bulmak zorlaşıyor ve bir noktadan sonra imkansız demeye başlıyorsunuz.

Gözlerinizin renkleri ne kadar iyi ayırt edebildiğini ölçebileceğiniz oyunu kolay, orta ve zor olmak üzere üç zorluk düzeyinde oynayabiliyorsunuz. En kolayda tahmin edeceğiniz üzere farklı renkte olan kutucuk ilk görüşte fark edilebilecek kadar farklı ve 30 saniyeden geri sayım yapılıyor. Orta seviyesinde farklı renkte kutucuğu bulmak biraz zaman alsa da ton farkından ayırt edebiliyorsunuz. Zor ise oldukça sağlam gözler gerektiriyor. Daha parlak renkler sunarak farklı olanı ayırt etmemizi zorlaştıran bu bölümü uzun süre oynamamanızı tavsiye ederim.

Oyunda puan kazanma zorluk seviyesine göre değişiyor. Kolayda 30 saniye içerisinde bulabildiğiniz kadar farklı kutucuğu bulmanız gerekirken, orta ve zorda 15 saniye süre boyunca oynuyorsunuz. Lakin zor seviyede bölüm başı daha fazla kazanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BlackBerry Privacy Shade

    BlackBerry Privacy Shade, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir gizlilik uygulamasıdır.
  • Power Shade

    Power Shade uygulaması ile bildirim panelini kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.