Shadow Bug Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Shadow Bug Rush, karanlık temalı aksiyon yüklü platform oyunu.

Shadow Bug Rush, karanlık temalı iki boyutlu platform oyunlarından keyif alıyorsanız oynarken sıkılmayacağınızı düşündüğüm bir yapım. Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı Android telefonda dahi rahatlıkla oynanabilen yapımda aksiyon hiç dinmiyor. Geçmeniz gereken onlarca tuzak, dev canavar sizi bekliyor.

Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere kötü güçlerin egemen olduğu fantastik bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. Türlü yaratıkların yaşadığı, hiç güneş açmayan dünyayı aydınlığa kavuşturmak amacımız. Tabii ki yüzlerce kurulmuş tuzağın yanı sıra kendimizin iki – üç katı büyük yaratıklarla savaşmak kolay olmuyor.

Neyse ki doğrudan aksiyona girmiyoruz. Oyuna ilk başladığımızda hareketleri nasıl yapacağımızı uygulamalı olarak öğreniyoruz. Birkaç ninja hareketinin ardından gerçek oyuna geçiyoruz.

Erkan Calp

Shadow Bug Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
260 MB DOSYA BOYUTU

Shadow Bug Rush, çok sayıda tuzak içeren canavarlı platform oyunu.

Shadow Bug Rush, bulmaca öğeleri içeren değil de hareketli, durmak bilmeyen platform oyunlarını oynuyorsanız tavsiye edebileceğim bir yapım. Gerek görsel kalitesiyle gerekse de aksiyon yüklü benzersiz oynanışıyla etkileyen oyuna başladığınız vakit bağımlısı oluyorsunuz.

Karanlık güçlerin yaşamanı sürdürdüğü bir dünyada geçen iki boyutlu platform oyununda gölge karakterlerin yerine geçiyorsunuz. Karşınıza çıkan her şeyi tereddüt etmeden kılıcınızla öldürerek ilerliyor, akıllıca kurulmuş tuzaklara yakalanmadan ilerlemenizi sürdürüyorsunuz. Bir saniyeliğine bile olsun durma lüksünüzün olmadığını söylememe gerek yok sanırım.

Çok sayıda tuzak, yaratık içeren ve düz bir zeminde ilerlemeyen oyunun kontrol sisteminden bahsetmek gerek. Bu tarz oyunlarda genellikle ekranın altına yerleştirilmiş butonlarla karakterimizin kontrolünü sağlarız ancak bu oyunda parmağımızı basılı tutup çekmemiz yeterli oluyor. Oyuna başladığınızda uygulamalı olarak kontrolleri öğreniyorsunuz zaten.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bug Rush

    Bug Rush, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir savunma oyunudur.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.