Shadowgun Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,142 TOPLAM İNDİRME

En iyi RPG shooter oyununu ücretsiz indirin!

Shadowgun Legends, FPS, RPG shooter türünü harmanlayan bilim kurgu temalı kaliteli bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Uzaylıların saldırısı altında dünyayı içerisinde bulunduğu durumdan kurtaracak efsane savaşçı ve kahramanlar arasından savaşın yönünü değiştirebilecek sınırsız güce sahip bir askerin yerine geçiyoruz. Galaksinin en iyi savaşçısı olduğunuzu gösterme zamanı!

Bilim kurgu, gelecek üzerine kurulu FPS oyunlarından keyif alıyorsanız, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan bu oyuna kesinlikle bir şans tanımalısınız. Fütüristik dünyada geçen oyunun hem hikaye modu hem de çok oyunculu (multiplayer) modu sürükleyici. İnsanlığı uzaylıların saldırısından kurtarmaya çalıştığımız Hikaye Modunda 4 farklı gezegende 200’ün üzerinde görev bizleri beklerken, Co-Op görevlerde üç arkadaşımızla birlikte dev boss’lara karşı mücadele ediyor, dünyanın dört bir yanından oyuncularla PvP arena savaşına giriyoruz.

Sosyal yönü de (diğer oyuncularla etkileşim, görev kabul etme, savaş takımı oluşturma vs) ağır basan FPS oyununda silah çeşitliliği de tatmin edici seviyede. Tabancalar, ağır silah tabancalar, av tüfekleri, keskin nişancı tüfekleri, roketatarları da içine alan 200 çeşit silahın yanında toplayabileceğiniz 500’ün üzerinde zırh parçası bulunmakta. En güzeli de; dilediğinizi alabiliyorsunuz. Sınıf yok, kısıtlama yok!

Erkan Calp

Shadowgun Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

RPG shooter oyununda insanlığın kurtulması için savaşın!

Shadowgun Legends, gelecekte geçen FPS oyunu severlerin keyifle oynayacağını düşündüğüm AAA kalitesinde bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla şaşırtan RPG shooter oyununda tek ve arkadaşınızla birlikte tamamlayabileceğiniz Co-Op görevlerin yanı sıra boss savaşları, PvP mücadeleleri sizi bekliyor. İnsanlığın kaderi sizin elinizde! Efsanevi savaşçılar ve kahramanlar arasına katılın, galaksinin boss’unun kim olduğunu gösterin!

iPhone ve iPad’de oynanabilir bilim kurgu temalı FPS oyunu (RPG shooter da denilebilir) Shadow Legends’da fütüristik dünyada tehlike altında olan insanlığı kurtarmak için bulunuyoruz. Sonsuz güce sahip, savaşın gidişatını değiştirebilecek nitelikte genç bir askerin yerine geçiyoruz. Hikaye modunda 4 farklı gezegende bulunuyor, 200’ün üzerinde görevi tamamlamak için uğraşıyoruz. Boss’larla kapıştığımız Co-op görevlerden gerçek zamanlı PvP takım savaşlarına birçok aksiyona giriyoruz.

Diğer oyuncularla etkileşime geçme, görev kabul etme, takım kurma gibi sosyal özelliklere de sahip olan FPS oyununda 200’ü aşkın silah, 500’ün üzerinde zırh, 150’den fazla da kilidi açılabilir öğe bulunmakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadowgun War Games

    Shadowgun War Games Android Oyunu: Mobildeki en iyi PvP deneyimini yaşayın!
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • SHADOWGUN: DeadZone

    SHADOWGUN: DeadZone, arkadaşlarınızla ya da rastgele kişilerle çevrim içi oynayabileceğiniz başarılı bir online aksiyon - savaş oyunu.
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Dynasty Legends (APK)

    Bire karşı binlerce düşman... Süper sürükleyici savaş deneyimi
  • Otherworld Legends APK

    Otherworld Legends APK ile birbirinden farklı düşmanlara karşı savaşacaksınız.
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • Pocket Legends Adventures

    Hayvan kahramanları yönettiğiniz aksiyon rpg oyunu