Shadowplay: Darkness Incarnate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyunu, bulmacaları çözerek ve gizli objeleri bularak amacınıza ulaşacağınız bir tür aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyunu, gizli nesneleri bularak ve bulmacaları çözerek ilerleyeceğiniz gizemli bir aksiyon oyunudur.

Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyununun senaryosuna göre kız kardeşiniz bir cinayetin sorumlusu olarak suçlanır. Onun masum olduğunu yalnızca siz biliyorsunuzdur. Ancak işler daha da zorlaşır ve kız kardeşinize paranoyak şizofreni teşhisi konularak Iron Gate Akıl Hastanesi’ne gönderilir. Kız kardeşinizi bu cehennemden kurtarmak için tek çareniz tıpkı hastalar gibi davranıp akıl hastanesine sızmaktır. Kapıdaki gardiyan girişiniz için size yardım eder ancak asıl mesele buradan çıkmaktır.

Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyununda kız kardeşinizi alıp korkunç binadan çıkmak için gizli nesneleri araştıracak ve küçük çaplı bulmacaları çözeceksiniz. Özel bir el feneri karanlık güçler karşısında en büyük yardımcınız olacak. Gizemli atmosferi ve eşsiz görsel efektleriyle Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Shadowplay: Darkness Incarnate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
1.02 GB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyunu, küçük bulmacaları çözerek gizli nesneleri açığa çıkaracağınız gizemli bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyunu, kendi isteğinizle girdiğiniz bir cehennemden zekanızla çıkmanız gereken sıra dışı bir aksiyon oyunudur.

Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyununda ilk bakışta son derece detaylı hazırlanmış görsel nitelikler göze çarpıyor. Nitekim oyunun kaliteli grafikleri oyun boyutunu bir hayli artırmış görünüyor. Ancak boyutla beraber kalitenin de arttığı bir gerçek.

Oyunun hikayesine göre kız kardeşiniz bir iftiraya uğrar ve cinayetle suçlanır. Onun suçsuzluğunu yalnızca siz biliyorsunuz ancak işler daha da sarpa sarar. Kız kardeşinize paranoyak şizofreni tanısını konuldu ve Iron Gate Akıl Hastanesi’ne kapatılır. Kardeşinizi kurtarmak isteyen siz de akıl hastası kılığında hastaneye sızarsınız. Kapıdaki gardiyan buna göz yumsa da asıl zor olan o cehennemden çıkmak olacaktır.

Oyun boyunca akıl hastanesinden kız kardeşinizle birlikte kaçmak için çabalayacaksınız. Yapmanız gereken ise gizli objeleri bulmak ve küçük bulmacaları çözmek. Şeytani unsurları def etmek için en büyük yardımcınız ise özel bir el feneri olacaktır. Gizemli bir maceranın yaşandığı Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Darkness and Flame 4 APK

    Sürükleyici bir bulmaca oyunu olan Darkness and Flame 4 APK kitlesini artırmaya devam ediyor.
  • Rise of Darkness

    Rise of Darkness fantastik bir hikayeye sahip olan bir aksiyon - rol yapma oyunudur
  • Dr. Darkness

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dr. Darkness, soluksuz oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Darkness Reborn

    Darkness Reborn türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir rol yapma oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Storm of Darkness

    Storm of Darkness düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda da çalışabilen bir FPS oyunudur