Shadows - 3D Block Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Shadows - 3D Block Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Shadows - 3D Block Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Gölgelerdeki görüntü ile şekilleri oluşturmaya çalıştığınız oyunda derinlik algınızı iyice geliştiriyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Shadows - 3D Block Puzzle, bulmaca oyunu sevenlerin telefonlarında mutlaka olması gereken bir oyundur. Minimal bir atmosfere sahip olan oyunu dilediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz. 3 boyutlu düşünme becerisi kazandıran oyun aynı zamanda derinlik algısını da tetikliyor. Bu nedenle Shadows - 3D Block Puzzle oyununu mutlaka denemelisiniz. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunda birbirinden zorlu 50 bölüm yer alıyor. Oldukça eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda küp blokları kullanarak eşsiz şekilleri oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Shadows - 3D Block Puzzle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Puzzle Forest

    Block Puzzle Forest, Android cihazlarda oynanabilir tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Block Puzzle King

    Block Puzzle King, Tetris'i andıran bir mobil bulmaca oyunudur
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Ultimate Block Puzzle

    Ultimate Block Puzzle, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz enterasan ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Block Puzzle

    Block Puzzle'da lego parçaları gibi duran şekilleri ekranda özel olarak belirtilen bölüme yerleştirmeye çalışıyoruz.
  • Block Puzzle 2

    Block Puzzle 2, zeka oyunlarından keyif alanların indirmesi gereken yapımlardan birisi.
  • Block Puzzle Mania

    Block Puzzle Mania, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi tetris oyunlarından bir tanesi.