Shazam Encore

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,443 TOPLAM İNDİRME

Shazam Encore, Shazam'ın reklamsız sürümüdür.

Shazam, ritmini beğendiğiniz ancak adını çıkaramadığınız şarkıları anında tanıyan bir uygulamadır. Bulduğunuz parçaları anında satın alınanlar listenize ekleyebilir, sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Shazam Encore uygulamasını Android akıllı telefonunuza yükleyerek, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan müzik eşleştirme uygulamasını reklamsız kullanılabilirsiniz. Müzik bulurken, satın alırken, yeni müzikleri keşfederken ekranın üst kısmında beliren rahatsızlık verici reklamları ortadan kaldırarak reklamsız Shazam keyfini sürebilirsiniz.

Popüler medya tanıma uygulaması Shazam, bulduğunuz şarkıları satın almadan önce dinleme, YouTube üzerinden video kliplerini izleme, Amazon MP3 ve Google Play üzerinden satın alma imkanı sunar. Diğer kullanıcıların buldukları parçaları paylaştıkları Etiket bölümüne giderek dünya genelinde en çok aranan müziklere ulaşabilirsiniz. Keşfettiğiniz şarkıcının şimdiye kadar çıkarttığı albümlerini öğrenebilirsiniz.

Bulunduğunuz mekandaki yabancı bir parçayı veya radyo dinlerken yakaladığınız hoşunuza giden parçanın ismini Shazam ile tek dokunuşla bulabilirsiniz.

Erkan Calp

Shazam Encore

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,366 TOPLAM İNDİRME
28.2 MB DOSYA BOYUTU

Shazam Encore, reklam başlıklarına takılmadan Shazam deneyimi yaşayın.

Shazam, çevrenizde çalan müziği tanıyarak şarkı aramalarınızı kolaylaştıran bir uygulamadır. Yabancı ve yerli şarkıları anında tanıyan popüler müzik uygulaması ile aradığınız müzik saniyeler içerisinde karşınızda.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip Shazam, müzik çalan bir ortamda müziği tanımanın yanı sıra bulduğu müziğin videosunu izlemeniz ve satın almanız için seçenekler sunar. Shazam aracılığıyla bulduğunuz bir şarkıyı iTunes üzerinden hızlıca satın alabilir, YouTube üzerinden videolara göz atabilirsiniz. Keşfet özelliği sayesinde Türkiye’de ve yurt dışında en çok aranan şarkıları görüntüleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz. Şarkıcıların şimdiye kadarki tüm albümlerine, konser bilgilerine, popüler şarkılarına ulaşabilirsiniz.

Shazam aracılığıyla bulduğunuz müzikleri, Türkiye’de yeni kullanıma açılan Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz. Beğendiğiniz müzikleri Twitter, Facebook, Google+’da paylaşabilirsiniz. İnteraktif harita üzerinden dünya genelinde en çok aranan müzikleri görebilir, yeni şarkıcılar keşfedebilirsiniz.

Shazam’ı reklamlar olmadan kullanabileceğiniz Shazam Encore’un 7.3.0 sürümü ile gelen yenilikler:

  • Shazam etiketlerini WhatsApp’daki arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Shazam etiketlerini favori Pinterest panonuza sabitleyin.
  • Shazam etiketlerini iOS Mesajları kullanarak paylaşın.
  • Otomatik konum kullanma özelliği devre dışı bırakıldı.
Erkan Calp

Shazam Encore

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Shazam Encore uygulaması ile Shazam'ı reklamsız olarak kullanın.

Shazam, bulunduğunuz konumda çalan bir müziği saniyeler içerisinde tanıyan ve aradığınız müziği kolayca bulmanızı sağlayan bir müzik uygulamasıdır.

Radyoda veya gittiğiniz bir mekanda duyduğunuz müziği Shazam uygulamasına dinleterek sadece birkaç saniyede şarkının ismini öğrenebilir, YouTube videosunu izleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz. Bulduğunuz parçayı sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz. Etiket özelliği sayesinde dünya genelinde Shazam kullanıcılarının buldukları müzikleri keşfedebilirsiniz.

Aradığınız müziğe kolayca ulaşmanızı sağlayan Shazam uygulamasının ücretli sürümü Shazam Encore ile rahatsız edici reklam başlıkları olmadan Shazam’ı kullanabilirsiniz.

  • Bulduğunuz şarkıları YouTube’da dinleyin, Xbox Music ve Nokia Music üzerinden satın alın.
  • Bulunduğunuz yerde en çok dinlenen popüler parçaları görün.
  • Shazam Etiketleri ile yeni müzikler keşfedin.
  • Şarkıcıların biyografi ve diskografilerine göz atın.
  • Herhangi bir şarkıyı kilit ekranı arka planınız olarak ayarlayın.
  • Etiketleri Twitter ve Facebook’ta paylaşın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Encore Music

    Encore Music kullanışlı bir mobil müzik çalardır
  • Encore Spotify Plugin

    Encore Spotify Plugin, Encore Music için geliştirilmiş bir Spotify eklentisidir
  • Shazam Lite (APK)

    Shazam Lite (APK), popüler müzik bulma uygulaması Shazam'ın hafif sürümü.
  • Shazam

    Shazam, işittiğiniz parçanın kime ait olduğunu bilmediğini ve öğrenmek istediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz oldukça popüler bir ses uygulamasıdır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.