Shine Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Shine Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur

Shine Runner güzel grafikleri oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir oynanış yapısıyla birleştirmeyi başarabilen bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Shine Runner'da bataklıklarda geçen bir kaçış macerası bizi bekliyor. Oyunumuzun ana kahramanı ise ucuza mal alıp pahalıya satarak köşeyi dönmeye çalışan kaçakçılar. Bu kaçakçılarımız bataklıkta izlerini belli etmeden bu malları gizlice alıcılarına götürmeye çalışıyorlar; fakat planları polisler onların yerini tespit edince değişiyor ve heyecan dolu bir polis kovalamacası başlıyor. Biz de onlara bu maceralarında eşlik ediyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Shine Runner'da sonsuz koşu oyunu türüne benzeyen bir yarış tecrübesi bizi beklemekte. Oyunda polisler bizi sürekli kovalarken dev pervane motoruyla ilerleyen teknemiz ile rampalardan uçuyor, kümeslere dalıyor, kulubeleri parçalayarak içlerinden geçiyor, timsahları havaya uçurabiliyor ve daha birçok farklı adrenalin dolu hareket gerçekleştiriyoruz. Yolumuzun üzerindeki para torbalarını toplayarak ek gelir elde edebilmekteyiz.

Shine Runner'ın grafiklerinin bir hayli güzel göründüğünü söyleyebiliriz. Oyunun fizik motoru ise oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor.

Can Erdil Şentürk

Shine Runner

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
29.9 MB DOSYA BOYUTU

Shine Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Shine Runner yüksek hızı bolca aksiyon ve adrenalinle birleştiren bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Shine Runner'da bizi heyecan dolu polis kovalamacaları bekliyor. Oyunda timsahlarla dolu ıssız bataklıklara yolculuk ediyoruz. Oyunumuzun ana kahramanları ise kaçakçılık yaparak düşük fiyattan mal alıp yüksek fiyatla satmaya çalışan ve bu şekilde zengin olmayı hedefleyen kahramanlar. Bu iş için kaçakcı kahramanlarımız dev pervane motorloruna sahip olan teknelerine atlıyorlar ve bataklık içinde polislerden kurtulmaya çalışıyorlar, biz de onlara yardımcı oluyoruz ve eğlenceye katılıyoruz.

Shine Runner oyuna büyük eğlence katan fizik motoruyla dikkat çeken bir sonsuz koşu oyunu. Oyunda teknemizle son sürat ilerlerken etrafımızdaki timsahları havaya fırlatabiliyor, kümeslerin içine dalabiliyor, kulübeleri parçalayarak içlerinden geçebiliyor ve rampalardan uçarak havada süzülebiliyoruz. Oyun boyunca polis bizi sürekli kovalarken karşımıza çıkan engelleri reflekslerimizi kullanarak aşmamız gerekiyor. Yolumuz üzerindeki para torbalarını toplayarak ek puan kazanabilmekteyiz.

Shine Runner'ın grafikleri göze oldukça hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Police Runner

    Ketchapp'ın yeni oyununda aynasızlardan kaçıyoruz.
  • Rally Runner

    Toprak yollarda yarışacağız.
  • Bound Runner

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Shine

    Her hafta yeni bir motivasyon konuşması alın.
  • Fubo Runner APK

    Fubo Runner, sonsuz koşu türünde Fenerbahçe'nin yeni mobil oyunu. Fubo Runner oynaması ücretsizdir, APK'sız Google Play'den indirilebilir.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.
  • Crazy Runner

    Crazy Runner ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Croco Runner

    Croco Runner bitmeyen bir macera sunan keyifli bir Android oyunudur