ShooMachi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

ShooMachi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

ShooMachi, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Pixel tarzı grafiklerin yer aldığı oyunda vahşi canavarlarla mücadele ediyorsunuz.

Aksiyonun ve savaşın dinmediği bir oyun olarak söyleyebileceğim ShooMachi'de canavarlarla mücadele ediyoruz. Oyunda vahşi yaratıkları ortadan kaldırmaya çalışıyor ve altınları toplamaya çalışıyoruz. Cesur olmayı gerektiren oyunda yolun sonuna ulaşmanız gerekiyor. Farklı karakterlerin ve silahların yer aldığı oyunda dilerseniz karakterinizi değiştirebiliyorsunuz. Yenilmez olmak için kendinizi geliştirmeli ve dikkatli olmalısınız. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda çok eğleneceğinizi söyleyebiliriim. Hareketli sahneleri, retro tarz grafikleri ve etkileyici atmosferiyle ShooMachi'yi severek oynayacağınızı düşünüyorum.


Dokunarak kontrol ettiğiniz oyunda tek yapmanız gereken altınları toplamak ve canavarları öldürmek. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Eğer aksiyon dolu oyunları seviyorsanız ShooMachi'yi mutlaka indirmelisiniz.

ShooMachi oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

ShooMachi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

ShooMachi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

ShooMachi, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Vahşi canavarlarla mücadele ettiğiniz oyunda dikkatli olmalı ve altınları toplamalısınız.

Farklı oyun modlarına sahip bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çeken ShooMachi, canavarlarla mücadele ettiğiniz bir oyundur. Oyunda dikkatli olmanız ve vahşi canavarları ortadan kaldırmanız gerekiyor. Aksiyonun ve maceranın bir an bile durmadığı oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyor ve canavarlara meydan okuyabiliyorsunuz. Oyunda yenilmez olmalı ve karakterinizi güçlendirmelisiniz. Bazı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Hareketli sahnelerin ve etkileyici atmosferin yer aldığı ShooMachi oyununu mutlaka denemelisiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda dilediğiniz gibi karakterinizi düzenleyebiliyorsunuz. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunda kolaydan zora doğru bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Öte yandan aksiyon severlerin bu oyunu mutlaka denemesi gerektiğini de söyleyebilirim. 

ShooMachi oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu