Shoot Hunter-Killer 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
352 TOPLAM İNDİRME

Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.

Shoot Hunter-Killer 3D, aksiyon oyunu severler için geliştirilen ücretsiz ve heyecan dolu bir Android aksiyon oyunu. Counter Strike'a benzerliği ile dikkat çeken oyunun hem oyun yapısı, hem oynanışı hem de grafikleri oldukça benziyor.

Verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız oyun sayesinde uzun süre keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Bu tür oyunların mobil cihaz üzerinde oynanışı, bilgisayara göre biraz daha zor olsa da, Shoot Hunter-Killer 3D'ın kontrolleri oldukça rahat ve çok fazla zorlamıyor.

Ekran üzerindeki tuşları kullanarak karakterinizi kontrol ederke nişan alıp rakiplerinizi vuracağınız oyun, Android telefon ve tablet sahiplerine sınırsız eğlence sunuyor.

Oyuna girerken önce bir harita seçmeniz gerekiyor. Oyuna girdikten sonra karakteri kontrol edebilmek için çift elinizi kullanmanız gerekiyor. Silahınızda kalan mermi sayısı da ekranın üzerinde görünüyor. Ayrıca oyunu duraklatmak istediğinizde sağ üstteki pause tuşuna basabiliyorsunuz.

Oldukça heyecanlı bir oynanışa sahip olan Shoot Hunter-Killer 3D oyununu kendinize güveniniz var ise indirerek Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Killer 3D

    Sniper Killer 3D, şehri esir alan terörist grubu öldürerek ellerindeki rehineleri kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir keskin nişancı oyunudur.
  • Sniper Shoot War 3D

    Sniper Shoot War 3D çeşitli hedefleri vurmaya çalıştığımız bir avcılık oyunudur.
  • Sniper Shoot 3D: Assault Zombie

    Sniper Shoot 3D: Assault Zombie Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortalama altında kalan kalitesiyle pek de dikkat çekemeyen bir zombi avlama oyunu.
  • Navy Gunner Shoot War 3D

    Navy Gunner Shoot War 3D'de saldırıda bulunan düşman birimlerini yıkıcı silahlarla yok etmeye çalışıyoruz.
  • Wild Hunter 3D

    Wild Hunter 3D, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği vahşi bir avlanma oyunu.
  • Basketball Shoot 3D

    Basketball Shoot 3D, Android telefonlarınız ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz güzel bir basketbol oyunudur.
  • Zombie Killer Truck Driving 3D

    Zombie Killer Truck Driving 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunu
  • Wild Eagle Hunter Simulator 3D

    Wild Eagle Hunter Simulator 3D, gök yüzünün fatihi olarka bilinen kartalları kontrol ederek özgürce uçarak avlanacağınız bir Android simülasyon oyunu.