Shoot Like Hell: Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Shoot Like Hell: Zombie, şehrinize saldıran zombileri püskürtmenizi ve onlarla savaşmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.

Zombiler hızla şehrinizi esir almaya başladı. Bu yüzden artık dikkatli olmanız lazım. Şehrinize zombilerin girmemesi ve şehrinizdeki insanların korunması lazım. Bu görev ise size düşüyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Shoot Like Hell: Zombie oyunu ile birlikte zombilerle savaşın.

Zombiler şehriniz esir almış durumdalar ve zombi ordusu hızla hareket ediyor. Zombiler durmak bilmiyor ve sizin bir şeyler yapmanız gerekli. Hemen zombilere karşı önleminizi alın ve şehrinizi kurtarın. Bir strateji oyunu olan Shoot Like Hell: Zombie, şehri savunmanızı amaçlıyor. Oyunda bulunan bazı silahları kurarak zombilerle savaşmaya başlıyorsunuz. Zombiler oldukça kalabalık bir şekilde ilerliyorlar. Bu yüzden silahlarınızı kısa sürede geliştirmeli ve zombilere asla geçit vermemelisiniz.

Shoot Like Hell: Zombie oyununda silahlar gücüne göre fiyatlandırılmış. İlk başta en kötü silahı kullanarak oyuna başlıyorsunuz. Zombileri öldürdükçe paranız artıyor ve daha güçlü silahları almaya başlıyorsunuz. Böylelikle zombilere karşı daha savunabilir bir hale geliyor ve zombileri geri püskürtebiliyorsunuz. Yani oyun tam anlamıyla sizin becerinize göre seviye kazanıyor.

Oldukça eğlenceli bir oyun olan Shoot Like Hell: Zombie'yi hemen şimdi indirin ve oynamaya başlayın.

Uğur Sağlam

Shoot Like Hell: Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Shoot Like Hell: Zombie, şehri istila eden zombileri çeşitli silahlar kurarak geri püskürtmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

İnsanlık büyük bir tehlike içerisinde. Zombiler tüm dünyayı istila ediyor ve sizin bu istilaya "dur" demeniz lazım. Zombi istilası şehrinize kadar gelmiş durumda. Artık hareket geçmeli ve silahlarınıza sarılmalısınız. Zombileri ancak bu şekilde geri püskürtebilirsiniz.

Shoot Like Hell: Zombie, şehrinizi istila etmeye çalışan zombileri geri püskürtmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur. Bu aksiyon oyununda zombilerle birebir savaşmıyorsunuz. Sadece çeşitli tuzaklar kurarak onları yavaşlatmaya veya durdurmaya çalışıyorsunuz. Şehrinizin girişine paranıza göre çeşitli silahlar kurmanız gerekli. Bu silahlar ilk bölümlerde oldukça kötü ateş ediyor olacak. Fakat zombileri öldürdükçe para kazanacaksınız ve bu sayede daha iyi silahlar alabilirsiniz.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Shoot Like Hell: Zombie, oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur. Çok gelişmiş grafiklere sahip olmasa bile Shoot Like Hell: Zombie oyununda aksiyona doyabilirsiniz. Eğer zombi filmi izleyip zombileri öldürme ihtiyacınız oluşmuşsa, Shoot Like Hell: Zombie oyununda dilediğiniz kadar zombi öldürebilirsiniz.

Hadi ne duruyorsunuz? Hemen şimdi Shoot Like Hell: Zombie oyunu indirin ve dünyayı tehdit eden zombi istilasına bir "dur" deyin!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Hell

    Zombie Hell bol aksiyonlu bir zombi oyunudur
  • Hell Zombie

    Hell Zombie, android cihazlarında oynayabileceğiniz muhteşem görüntü ve ses efektlerine sahip güzel bir zombi oyunudur.
  • Sniper Shoot 3D: Assault Zombie

    Sniper Shoot 3D: Assault Zombie Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortalama altında kalan kalitesiyle pek de dikkat çekemeyen bir zombi avlama oyunu.
  • Run Like Hell!

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Heli Hell

    Heli Hell sınırsız aksiyon vaat eden ücretsiz bir helikopter savaşı oyunudur.
  • Football Shoot 360

    Football Shoot 360, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.