Shoot The Zombirds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Shoot The Zombirds eğlenceli bir mobil oyundur

Shoot The Zombirds boş zamanlarınızı eğelenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil avcılık oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Shoot The Zombirds'de ilginç bir zombi hikayesine tanık oluyoruz. Oyunumuzda bir balkabağı tarlasını korumaya çalışmaktayız. Tarlamız sürekli olarak zombi kuşlar tarafından saldırıya uğramaktadır. Bu zombi kuşlar ilginç bir şekilde beyin yerine balkabağını yemeyi tercih etmektedir. Biz de zombi kuşları arbaletimizi kullanarak havada avlamaya çalışıyoruz.

Shoot The Zombirds oldukça güzel görünen 2 boyutlu grafiklere sahip olan bir oyun. Oyundaki oynanış da oldukça heyecanlı. Oyunu basit bir şekilde oynayabiliyorsunuz; fakat görevleri tamamlamak için reflekslerinizi ve nişan alma yeteneklerinizi konuşturmanız gerekiyor. Oyunda oyunculara görevleri tamamladıkça yeteneklerini geliştirme imkanı da verilmekte.Bunun yanında geçici olarak bize avantaj sağlayan bonuslar da oyunda yer almakta.

Can Erdil Şentürk

Shoot The Zombirds

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
46.7 MB DOSYA BOYUTU

Shoot The Zombirds zombi kuşları vurmaya çalıştığınız bir mobil oyundur

Shoot The Zombirds oldukça kaliteli bir şekilde tasarlanmış olan bir mobil avcılık oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Shoot The Zombirds'de zombi oyunlarında alışık olduğumuz hikayelerden farklı bir hikaye söz konusu. Genel olarak zombi oyunlarında kana susamış zombiler insanlara saldırırlar ve beyin peşinde koşarlar. Fakat Shoot The Zombirds'de yer alan zombi kuşlar beyin yerine balkabaklarını tercih ediyorlar. Biz de oyunda bu zombi kuşların balkabaklarını çalmalarına engel olmaya çalışıyoruz. Bu iş için kahramanımız arbaletini eline alıyor ve tarlaya çıkarak zombilere hedef almaya başlıyor.

Shoot The Zombirds basit bir şekilde oynanabiliyor; fakat oyun ilerledikçe reflekslerimizi ve nişan alma yeteneklerimizi konuşturmamız gerekiyor. Zombi kuşlar daha çok sayıda ve daha hızlı bir şekilde saldırmaya başlıyor. Bölümleri geçtikçe işimizi kolaylaştırmak için kahramanımızın yeteneklerini geliştirebilmemize imkan verilmekte. Ayrıca kahramanımız için farklı kostüm seçenekleri de oyunda bizi bekliyor.

Shoot The Zombirdsgöze hoş görünen 2 boyutlu grafikler sunmakta. Eğer boş zamanlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız Shoot The Zombirds'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shoot The Buffalo

    Shoot The Buffalo ile vahşi batıda avlanmaya çıkıyoruz
  • Shoot The Apple

    Shoot the Apple oyunuyla bulmacayı çözün ve elmaları vurarak bölümleri geçin.
  • Shoot the Apple 2

    Shoot the Apple 2, ilk versiyonuna göre daha yeni dünyaların, oynanışın ve grafiklerin olduğu eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.
  • Football Shoot 360

    Football Shoot 360, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Shoot War: Professional Striker

    Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot & Run: Western

    Shoot & Run: Western, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz vahşi batı oyunu.