Shooty Skies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Shooty Skies aksiyon dolu bir mobil uçak savaşı oyunudur

Shooty Skies oyunculara arcade türde bir oyun deneyimi yaşatan keyifli bir mobil uçak savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Shooty Skies'da gökyüzüne açılarak düşmanlarıyla savaşan kahraman pilotları yönetiyoruz. Oyun boyunca temel amacımız karşımıza çıkan düşmanları yok ederek bölümleri geçmek. Yüzlerce düşman bize saldırırken uçağımızın silahlarıyla etrafı mermi gölüne döndürüyoruz ve kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Oyun boyunca başarı kazandıkça yeni kahramanların kilidini açabiliyoruz ve farklı pilotlarla uçuş yapabiliyoruz.

Shooty Skies'ın eskiden atari salonlarında oynadığımız klasik shoot em up türündeki uçak savaşı oyunlarını Minecraft benzeri piksel tabanlı oyun grafikleriyle birleştirdiğini söyleyebiliriz. Oyunun grafikleri genel olarak tatmin edici kalitede. Oyun boyunca kutuları açarak yeni eşyalar kazanabiliyoruz. Basit bir şekilde oynanabilen Shooty Skies boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Shooty Skies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
71.4 MB DOSYA BOYUTU

Shooty Skies mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

Shooty Skies farklı oyun türlerini birleştiren bir yapıya sahip olan ve bolca eğlence sunan bir mobil uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Shooty Skies, bir süre önce mobil cihazlar için yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Crossy Road'un geliştirici ekibi tarafından geliştirilmiş bir başka yapım. Shooty Skies'da gökyüzüne açılarak düşmanlarıyla savaşan bir kahramanı yönetiyoruz. Oyundaki temel amacımız ise en uzun süre uçağımızla yol alarak en çok düşmanı yok etmek.

Shooty Skies'ın oyun yapısında farklı oyunların izlerini görebiliyoruz. Ekranda dikey olarak ilerlediğimiz ve düşmanlarımıza ateş ettiğimiz Shooty Skies bu yönüyle bize retro tarzdaki shoot em up oyunlarını hatırlatıyor. Oyunda sürekli ilerlerken karşımıza çıkan engellerden kaçmaya çalışıyoruz. Shooty Skies'ın bu yönü de sonsuz koşu oyunlarına benzer bir yapıda. Grafik tarzında ise Minecraft etkilerini görebilmekteyiz.

Shooty Skies basit bir şekilde oynanabiliyor. Oyun içerisinde bölüm sonu canavarı savaşları, farklı kahraman ve uçak seçenekleri oyuncuları bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Water Shooty

    Water Shooty Android oyununda saklanarak düşmanları vuruyoruz.
  • Hunting Skies

    Hunting Skies, piksel piksel olarak tasarlanmış olan ve gökyüzünde savaşmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Metal Skies

    Metal Skies ücretsiz olarak sunuluyor fakat savaş temalı bir uçak oyunu olarak bekleneni vermekte zorluk çekiyor.
  • Guardians of the Skies

    Guardians of the Skies oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir uçak savaşı oyunu
  • Ace Academy: Skies of Fury

    Ace Academy: Skies of Fury, 1. Dünya Savaşı dönemi 1917 Bloody Apri olayını hatırlatan uçak savaş oyunu.
  • Mortal Skies

    Mortal Skies, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur.
  • Mortal Skies 2

    Mortal Skies 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur.
  • Grey Skies Hola Theme

    Grey Skies Hola Theme, Hola Launcher kullanıcıları için özel olarak hazırlanan güzel ve sade bir tema uygulaması.