Shots of Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Shots of Me, dünya üzerinde 50'den fazla ülkeden katılımcının kendi fotoğraflarını çekerek paylaştığı eğlenceli ve etkileyici bir iOS uygulamasıdır.

Shots of Me, selfie olarak bilinen kendi kendimize çektiğimiz fotoğrafların paylaşıldığı güzel ve eğlenceli bir platformdur. Son yıllarda oldukça popüler olan selfie fotoğraflara ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde, dünya üzerindeki bir çok kullanıcının paylaştığı fotoğrafları beğenme şansı yakalayabilirsiniz.

Uygulamanın en güzel yanlarından bir tanesi, fotoğraflar üzerinde sadece beğeni yapabilmeniz. Bu sayede kendinizi kötü hissedeceğiniz çirkin yorumlar yapılamamaktadır. Sadece diğer kullanıcılar tarafından görünebilecek bir çok fotoğrafınızı paylaşarak onların beğenisini kazanabilirsiniz.

Fotoğraflara bakmanın ve paylaşmanın pozitif ve eğlenceli yollarından biri olan Photos of Me uygulaması iOS cihazlarınızın ön kamerası ile birlikte çalışmaktadır. Gerçek zamanlı olarak çekeceğiniz selfie'leri uygulama ile tüm dünyayla paylaşabilirsiniz.

Sizde selfie çekmeyi seviyorsanız ve çektiğiniz selfie'leri tanımadığınız binlerce kişi ile paylaşmak istiyorsanız Photos of Me uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shots

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca selfie fotoğraflar çekmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Retouch Me

    Retouch Me uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızda vücudunuzu dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
  • Basketball Dudes Shots

    Basketball Dudes Shots heyecan dolu bir basketbol oyunudur
  • Hat Trick Shots

    Hat Trick Shots, karakterin şapkasını fırlatarak puan toplamaya çalıştığınız Ketchapp oyunu.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Scary Booth Me

    Scary Booth Me, korkunç fotoğraflar hazırlamanıza yardımcı olan ücretsiz bir iOS uygulaması.
  • Graffiti Me!

    iPhone ve iPad'ler için hazırlanmış olan Graffiti Me! uygulaması sayesinde kolayca fotoğraflarınızı graffiti haline getirebilirsiniz.
  • Cut Me In

    Cut Me In sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızla fotoğraflarınızdan kendinizi kesebilir ve başka fotoğraflara yapıştırabilirsiniz.