Showyou

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde en güzel videoları bulmak ve izlemek için Showyou uygulamasını kaçırmayın.

Showyou uygulaması Android akıllı telefon ve tabletinde video izlemeyi sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken ücretsiz ve kaliteli uygulamalar arasında yer alıyor. UYgulamanın temel işlevi sosyal medya hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınızın paylaştıkları videoların en popülerlerini listelemek ve aynı zamanda onlarca video kaynağından aramalar yapabilmenize yardımcı olmak.

Hem kendi arkadaşlarınız arasında hem de tüm uygulamayı kullananlar arasında en popüler hale gelmiş uygulamaları çok kolay bir şekilde bulmanızı sağlayan uygulama kendi kanalınızı açarak burada da video paylaşmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca videolarla direkt olarak etkileşime geçebiliyor ve dilerseniz sosyal ağ hesaplarınızdan dostlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Milyonlarca farklı video arasından size en uygun olanları kolayca tespit etmenize yarayan Showyou uygulamasının kolay kullanımı ve işlevsel yapısı da onu tercih edilebilir video uygulamaları arasına sokuyor.

Yiğit Ekim Demir

Showyou

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşlarınızın sosyal medya hesaplarında paylaştıkları en popüler videoları tek bir uygulamadan izlemek artık mümkün.

Showyou uygulaması sosyal medya hesaplarınızda dolaşırken izlemeyi isteyebileceğiniz videolara çok daha rafine bir şekilde ulaşabilmeniz için tasarlanmış ücretsiz bir uygulama. Uygulamayı kullanırken sosyal medya hesaplarınızı bağlıyorsunuz ve tüm sosyal ağlardaki arkadaşlarınızın paylaştıkları videoların en popülerleri bir liste halinde karşınıza çıkıyor.

Sizin için bunları listeleyebilen ve dilerseniz paylaşma olanağı da sunan program aynı zamanda kendi kanalınızı yaratmanızı da sağlıyor. Kendi kanalınız için tek yapmanız gereken karşınıza çıkan videoları paylaşmak. Okumaktan ziyade video izlemek için sosyal ağları kullananlar uygulamayı oldukça faydalı bulacaklardır.

Dilerseniz milyonlarca video arasında arama da yapabilir ve internetin sınırsız video kaynaklarına erişim sağlayabilirsiniz. Kolay kullanımlı ve iyi tasarlanmış arayüzü sayesinde uygulamanın kullanımında herhangi bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında