Shred! 2 - Freeride MTB

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir bisiklet sürme oyunu

Shred! 2 - Freeride MTB, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bisiklet sürme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ekstrem hareketler yapabileceğiniz oyunda kendinizi özgür hissedebiliyorsunuz.

Adrenalin dolu hareketleri gerçekleştirebileceğiniz bir ortam sunan Shred! 2, zorlu arazilerde yeteneklerinizi sergilediğiniz bir oyundur. Farklı sürüş stillerini uygulayabileceğiniz oyunda son derece keyifli zaman geçiriyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de karşımıza çıkan oyunda platformlar arasında akrobasik hareketler yapıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Gerçekçi bir atmosfere sahip olan oyunda kendinizi özgür hissedebiliyorsunuz. 3 boyutlu grafikleri ve kaliteli görselleriyle dikkat çeken oyunda işiniz oldukça zor. Sinematik kamera açılarına da sahip olan oyunda harika açılar yakayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz. En iyi hareketleri yaparak alkış alabileceğiniz Shred! 2 oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz yunları seviyorsanız Shred! 2 mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Shred! 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretli olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Shred! 2 - Freeride MTB

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
906 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz anlar yaşayabileceğiniz bir macara oyunu

Shred! 2 - Freeride MTB, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir bisiklet sürme oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda birbirinden ekstrem hareketleri yapıyor ve zorlu bölümleri tamamlıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir mobil bisiklet sürme oyunu olan Shred! 2, yeteneklerinizi sergileyip akrobasik hareketler yapmaya çalıştığınız bir macera oyunudur. Son derece keyifli bir atmosfere sahip olan oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Sinematik kamera açılarıyla da eşsiz anlar yaşayabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Gerçekçi grafikleri ve kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan Shred! 2, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Eğer maceraperest bir kişiliğiniz varsa Shred! 2 son derece hoşunuza gidebilecek türden bir oyun diyebilirim. Arkadaşlarınıza meydan okuyup onlarca zorlu bölümü tamamlamak için mücadele verdiğiniz Shred! 2 oyununu sakın kaçırmayın.

Shred! 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretli olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MTB Downhill : Multiplayer

    MTB Downhill : Multiplayer, Android platformunda ücretsiz oynanabilen en iyi dağ bisikleti oyunu.
  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Row Row

    Mobilde rafting heyecanı
  • Fit the Fat 2

    Fit the Fat 2, obez genci zayıflatmaya çalıştığınız bir spor oyunu.
  • Will It Shred?

    Tatmin edici etkisi bulunan bir simülasyon oyunu