Shred It!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Shred It! Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur. Özellikle kar kayağı yapmayı seviyorsanız, durmadan kayak yapacağınız bu oyunu seveceğinizi düşünüyorum.

Android marketlerinde pek çok sonsuz koşu oyunu olduğunu biliyoruz. Peki bu durumda neden yeni bir koşu oyununa ihtiyaç duyalım ki diye düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bu oyun diğer bildiklerinize benzemiyor.

Özellikle grafikleri ile dikkat çeken oyunun görselleri sanki elle kesilmiş kağıtlardan oluşturulmuş gibi görünüyor. Yani oyunu oynarken kendinizi kağıttan bir dünyada kayak yapıyor gibi hissediyorsunuz. Bu da oyuna çok hoş bir hava katıyor.

Onun dışında diğerlerinde olduğu gibi koşmak yerine burada kayak yapıyorsunuz. Sürekli değişen dinamik bir atmosferde, değişken hava durumlarıyla başa çıkmaya çalışarak kaydığınız oyunda aynı zamanda muhteşem hareketler de sergileyebiliyorsunuz.

Yolda sürekli sizi tehlikeye atacak şeyler oluyor ve bunları bu hareketlerinizle aşmanız gerekiyor. Bu esnada da benzerlerinde olduğu gibi yaprakları toplayarak ilerlemeniz gerekiyor. Skorlarınızı da arkadaşlarınızla paylaşabiliyor ve karşılaştırabiliyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız Shred It' i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Shred It!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Sonsuz koşu oyunları, mobil cihazlarda en çok rağbet gören kategorilerden birisi. O yüzden de oynayabileceğiniz çok fazla sonsuz koşu oyunu var ve hepsi birbirine benziyor. Fakat Shred It diğerlerinin aksine kendine özgü bir oyun.

Oynanış tarzı açısından da görsel açıdan da diğer sonsuz koşu oyunlarına benzemeyen Shred It ile çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu oyunda öncelikle koşmak yerine karda kayak yaptığınızı söylemem gerekiyor.

Eğer kayak yapmayı seviyorsanız bu oyunu da seveceksiniz. Oyunun diğerlerinden ikinci farkı ise etkileyici görselleri. Zira oyunda sanki özel olarak elle kesilmiş kağıtlardan oluşturulmuş bir dünyadaymış gibi hissediyorsunuz.

Bunlar dışında benzerlerinde olduğu gibi bu oyunda da sizi engellemeye çalışan tehlikeler oluyor ve bu tehlikelerden akrobatik hareketler yaparak sıyrlıyorsunuz ve bu esnada da yolunuzun üzerindeki yaprakları toplamaya çalışıyorsunuz.

Yine oyunda sürekli değişen hava koşullarıyla başa çıkmanız gerekiyor ve bu da oyunu daha eğlenceli ve heyecanlı hale getiriyor. Eğer siz de bu tarz farklı oyunları denemeyi seviyorsanız, Shred It'e göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Will It Shred?

    Tatmin edici etkisi bulunan bir simülasyon oyunu
  • Shred! 2 - Freeride MTB

    Kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir bisiklet sürme oyunu
  • Type It!

    Type It, ne kadar hızlı parmaklara sahip olduğunuzu öğrenmenizi sağlayan bir Android beceri oyunu.
  • Stunt it!

    Stunt it!, ücretsiz olarak sunulan, epey zorlu bir beceri ve aksiyon oyunu karışımı.
  • Hoof It!

    Hoof It!, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunudur.
  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Orbit it!

    Orbit it!, herkesin keyifle oynayabileceği zorlu bir beceri oyunu.
  • Tape it Up!

    Tape it Up!, refleksleri test eden retro görselli Android oyunu.