Shutterfly for iPhone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,778 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Shutterfly mobil uygulamasıyla, fotoğraflarınızı yükleyin, internetin olduğu her yerden fotoğraflarınıza ulaşın ve anında arkadaşlarınızla paylaşın.

İnternetin hızla büyüyen fotoğraf paylaşım ve depolama servisi sunan Shutterfly'ın mobil uyguluması artık cep telefonlarınızda. Uygulama sayesinde, Shutterfly hesabınızla oturum açıp resimlerinizi yükleyebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Shutterfly hesabınıza daha önce yüklemiş olduğunuz fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Uygulamanın en güzel yanlarından birisi olan sınırsız sayıda fotoğraf yükleyebilme imkanı sayesinde isterseniz fotoğraflarınızı bu uygulamayla depolayabilirsiniz. Yüklediğiniz fotoğrafları, Facebook duvarınızda arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Fotoğrafları doğrudan Shutterfly hesabınıza yükleyebilir, albümler oluşuturup onları istediğiniz süre boyunca saklayabilirsiniz.

Doğuşcan Yağınlı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shutterfly for iPad

    Shutterfly iPad uygulamasıyla, fotoğraflarınızı yükleyin, internetin olduğu her yerden fotoğraflarınıza ulaşın ve anında arkadaşlarınızla paylaşın.
  • FaceBooth for iPhone Free

    FaceBooth for iPhone Free farklı yüzleri birleştirebilirsiniz
  • Crop for Free

    Crop for Free uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizde en kolay yoldan fotoğraf kırpma işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Vee for Video

    Vee for Video, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde birbirinden güzel ve başarılı videolar oluşturabilmenizi sağlayan fakat ücretli bir iOS video hazırlama uygulaması.
  • Upload for Facebook

    Facebook hesabınıza iPhone ve iPad'inizden anında fotoğraf ile videolar yükleyebilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Video Tube Free for YouTube

    iPhone ve iPad cihazlarınızda YouTube videolarını en kolay yoldan izlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • McTube for YouTube

    YouTube videolarını iPhone ve iPad cihazlar üzerinde çok daha kolay bir şekilde izlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Save for Vine

    Vine videolarını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.