Sigarayı Bırak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
271 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Sigarayı Bırak uygulamasını kullanarak, sigarasız geçen günlerin sağlığınıza olan olumlu etkilerini takip edebilirsiniz.

Sigarayı Bırak uygulaması ile Android cihazlarınızdan sigarayı bıraktığınız günden itibaren yaşayacağınız değişiklikleri takip edebilirsiniz.

Sigarayı bırakmayı düşünüyorsanız veya bıraktıysanız, bu kararınızın vücudunuzda ne gibi olumlu etkilere neden olacağını Sigarayı Bırak uygulaması üzerinden öğrenebiliyorsunuz. Sigarayı bıraktığınız gün ve saat seçimini yaptıktan sonra, günlük içilen sigara sayısı ve sigaraya verilen ücret gibi bölümleri de seçerek kaydetmeniz gerekiyor. Bu adımdan sonra ana sayfada yıl, ay, hafta, gün, saat, dakika, saniye ve milisaniye cinsinden sigarasız geçen zamanı takip edebiliyorsunuz. Sigara içmeyerek kurtardığınız zamanı ve cebinize kalan parayı da görebileceğiniz Sigarayı Bırak uygulamasında, sağlık durumunuzu da yüzde cinsinden görebilirsiniz.

Sağlık sekmesi bölümünde, sigara içmeyerek başaracağınız birçok hedef bulunuyor. Bazı hedefler birkaç gün veya hafta sürerken, bazıları ise ne yazık ki yıllar sürebiliyor. Ancak yine de bu bölümdeki hedeflerin tamamına ulaşarak sağlığınızı yeniden kazanabilmek sizin elinizde. Her iyileşmeden sonra ödül ve bildirimler gönderen Sigarayı Bırak uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, vücudunuzdaki iyileşmeleri takip edebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Sigarasız geçen zamanı görebilme
  • Cebinize kalan para
  • İçilmeyen sigara sayısı
  • Kurtarılan zaman
  • Sağlık hedefleri
  • Ödül ve bildirimler
  • Sigara içtim, başa sar butonu
Volkan Yılmaz

Sigarayı Bırak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Sigarayı Bırak, sigara bırakma sonrası sağlığınızdaki değişimleri gösteren bir iPhone uygulaması.

Sigarayı Bırak, sigara bırakma kararı verdiğinizde hayatınızın geri kalan döneminde sağlığınıza ilişkin nelerin değişeceğini gösteren ücretsiz bir iPhone uygulaması. Bilimsel araştırmalara dayanarak geliştirilmiş uygulamada profilinizi oluşturuyor ve günden güne hem sağlınızdaki değişimleri hem de maddi anlamda kazancınızı görebiliyorsunuz.

Sigarayı bırakmak için teşvik edici mobil uygulamalar arasından olan Sigarayı Bırak’ı kullanmaya başlamadan önce sigara bırakma tarihiniz ve sigara içme alışkanlık bilgilerinizi (günde kaç sigara içiyorsunuz, sigaranızı kaç dakikada içiyorsunuz, hangi sigarayı kullanıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz gibi bilgiler) giriyorsunuz. Bu noktadan sonra sağlığınızda meydana gelen iyileşmeleri adım adım takip etmeye başlıyorsunuz.

Akciğerinizin temizlenme oranı, sigara içmeyerek kazandığınız zaman, cebinizde kalan para gibi sağlığınızdaki değişimler gösteriliyor. Ayrıca sigara içmeden geçirdiğiniz süre gösteriliyor ve sigarasız geçirdiğiniz her gün için ödül alıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Smoking (Sigarayı Bırakın)

    Sigara bırakmanıza yardımcı olacak.
  • Sigaraya Son

    Sigaraya Son, Android cihazlarınızı kullanarak sigarayı bırakmaya çalışabileceğiniz yararlı bir Android sağlık uygulaması.
  • QuitNow!

    QuitNow, sigarayı bırakarak tekrar sağlıklı yaşamak isteyenler için oldukça kullanışlı ve yardımcı bir Android uygulamasıdır.
  • Kwit

    Alanındaki en iyi uygulamalar arasında yer alan Kwit, sigarayı bırakmak isteyen kişilere ihtiyaç duyduğu tüm motivasyonu sağlıyor.
  • Bas Bırak

    Bas Bırak'da fırlattığı iple ilerlemeye çalışan bir karakterin kontrolünü üstleniyoruz.
  • Monster Strike

    Monster Strike, çek - bırak oynanış stiline sahip canavarlı aksiyon savaş oyunu.
  • Archer Hero 3D

    Yayını ger ve okunu bırak. Tam isabet!
  • Happy Hockey

    Sıkıcı spor oyunlarını bırak ve Happy Hokey'i indir.