SİM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,870 TOPLAM İNDİRME

SİM, moda, güzellik, astroloji, bebek ve çocuk bakımı, alışveriş gibi kadınlara yönelik içerik sunan Turkcell uygulaması.

SİM, moda, güzellik, astroloji, alışveriş, bebek – çocuk bakımı ve daha birçok konuyla ilgili kadınların hayatını kolaylaştıran bilgiler içeren Turkcell uygulaması. Turkcell abonesi olarak Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamada eviniz, çocuğunuz ve kendiniz için faydalı içeriğe ulaşabiliyorsunuz.

Kadınların ilgisini çeken, hayatlarında önem verdikleri hemen her şeyi tek bir uygulamada birleştiren Turkcell SİM uygulamasının mobil platformda eşi benzerine rastlamadığımı söylemem gerek. Benim için, çocuğum için ve evim için kategorilerine sahip uygulamada yok yok diyebilirim. Ev için ideal çiçek seçimi, çocuk odası dekorasyonu, bebek gelişim karnesi, albüm yapma, çocuklar için ücretsiz çizgi filmler, kadınların en çok tercih ettiği tarifeler… İçeriğiyle dopdolu bir uygulama SİM.

Erkan Calp

SİM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
447 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

SİM, Turkcell'in kadınlara özel hazırladığı; moda, güzellik, astroloji, alışveriş, bebek ve çocuk bakımı konularını içeren yaşam stili uygulaması.

SİM, Turkcell’in kadınlara özel çıkardığı yaşam stili uygulaması. Sadece iOS platformunda yer alan uygulamada kadınların ihtiyaç duyacağı, dikkatini çeken her şey mevcut. Moda, güzellik, astroloji, bebek ve çocuk bakımı gibi bir kadının hayatında önem arz eden her şey Turkcell SİM uygulamasında karşımıza çıkıyor.

Kadınların iPhone’larına ücretsiz indirip kullanabildiği yaşam uygulaması tek kelimeyle mükemmel hazırlanmış. Benim için, çocuğum için ve evim için olmak üzere üç kategoriye ayrılmış uygulamada anneler çocuklarının gelişimlerini takip edebiliyor ve fotoğraf albümü oluşturabiliyor, çizgi filmleri ücretsiz ve internet paketinden harcamadan izletebiliyor. Bunun yanı sıra burç yorumları, trend giysiler, güzellik püf noktaları ve ipuçları gibi kadının arayabileceği tüm içerikler SİM’de toplanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Life Sim

    Gerçek bir yaşam sürmeye çalışacağız.
  • Driving School Sim APK

    Driving School Sim APK, birbirinden farklı modlar içeren popüler araba sürüş simülasyonu oyunudur.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Helicopter Sim

    Helicopter Sim gerçekçi fizik motoruyla öne çıkan bir helikopter simülasyonudur
  • Impossible City Ambulance SIM

    Impossible City Ambulance SIM gerçekçi bir ambulans oyunudur
  • Frecce Tricolori Flight Sim

    Frecce Tricolori Flight Sim mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak simülatörüdür
  • Taxi Sim 2016

    Taxi Sim 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taksi oyunudur
  • Schoolbus Driver 3D SIM

    Schoolbus Driver 3D SIM gerçekçi bir otobüs simülatörüdür