Simple Guitar Tuner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
0.35 MB DOSYA BOYUTU

Gitara yeni başladıysanız ve henüz gitarı akort etmeyi bilmiyorsanız, Simple Guitar Tuner uygulamasıyla gayet kolay bir şekilde enstrümanınızı akort edebilirsiniz.

Gitar çalmaya yeni başlayanların oldukça işine yarayacak bir uygulama olan Simple Guitar Tuner, yanınızda akort cihazı taşımanıza gerek kalmadan enstrümanınızı akort etmenizde yardımcı oluyor.

Gitarınızın her teli için ayrı bir ses dosyası bulunduran uygulamayı kullanırken, önce akort etmek istediğiniz telin sesini dinleyip daha sonra kendi gitarınızda aynı tonu yakalamanız gerekiyor. Mikrofon desteği sayesinde ilgili akora ne kadar yaklaştığınızı da gösteren uygulama, akort burgusunu hangi yöne doğru çevirmeniz gerektiği konusunda da sizi yönlendiriyor. Cihazınızda çok küçük yer kaplayan ve bu konuda avantajlı olan Simple Guitar Tuner mikrofon hassasiyeti, frekans aralığı ve notaları, titreşim ve önizleme gibi ayarları da değiştirmenize imkan tanıyor.

Elektro gitar, akustik gitar ve bas gitar için uyumlu olan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PitchLab Guitar Tuner

    Acemi ve profesyonel müzisyenler için geliştirilen PitchLab Guitar Tuner uygulamasıyla enstrümanlarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Guitar Tuner Pro Transpose

    Gitar çalmaya yeni başlayanların en büyük yardımcılarından biri olacak Guitar Tuner uygulamasıyla, gitarınızı çok kolay bir şekilde akort edebilirsiniz.
  • Free Guitar Tuner

    Gitar akort etmeyi bilmiyorsanız, basit kullanımı ve kullanışlı arayüzüyle öne çıkan Free Guitar Tuner uygulamasıyla akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • CLASSICAL GUITAR TUNER

    CLASSICAL GUITAR TUNER ile gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz
  • Guitar Tuner Free

    Guitar Tuner Free, adından da anlayacağınız gibi gitarlarınızı ücretsiz olarak akort etme fırsatı bulacağını yararlı bir gitar uygulaması.
  • Fender Guitar Tuner

    Fender Guitar Tuner uygulamasıyla gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Pro Guitar Tuner

    Telli enstrümanlarınız varsa Pro Guitar Tuner uygulamasından yararlanarak akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Guitar Tuner

    Android yüklü mobil cihazlarla kolayca gitarınızın akordunu gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz.