Simpler Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

Simpler Free, karmaşık olan rehberlerinizi düzenleyerek rahat bir şekilde yönetebileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir android uygulama.

Simpler Free, Simpler Contacts olarak adı değiştirilen başarılı bir rehber uygulaması. iOS versiyonundan sonra çıkartılan Android versiyonu da tıpkı iOS versiyonu gibi oldukça güzel ve kullanışlı. Uygulama sayesinde dağınık rehberlerinizi düzenleyerek tüm kişileri yönetebiliyorsunuz.

Uygulama sayesinde rehberinizde birden fazla defa kaydettiğiniz tüm kişi ve numaraları tespit edip, silme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Kullanıcı dostu arayüzü ve şık tasarımı ile severek kullanacağınız uygulama sayesinde çok daha düzenli bir kişi listesine sahip olabilirsiniz.

Özellikler:

  • Birden fazla kaydedilen kişilerin kopyalarını silme
  • Kişi listenizi yedekleyerek güvence altına alma
  • T9 Çevirici ile hızlı arama
  • Sık kullanılan kişileri hızlı arama
  • Şık tasarım ve kullanıcı dostu arayüz

Bir çok Android kullanıcısının severek kullandığı Simpler Contacts basit bir uygulama olmasına rağmen modern ve şık tasarımı işe işlevselliği sayesinde popüler olmayı başardı. Siz de daha düzenli bir rehbere sahip olmak istiyorsanız Simpler uygulamasını Android akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Simpler Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
415 TOPLAM İNDİRME

Simpler Free, iOS cihaz sahibi kişilerin kişi listelerini kolayca yönetmesini sağlayan kullanışlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Akıllı telefonlarınızdaki kişi listelerinizin kalabalıklaşması beraberinde bazı problemleri de ortaya çıkarmaktadır. Simpler Free, bu problemleri ortadan kaldırmak ve kişi listesinizi kolayca yönetmenizi sağlamak amacıyla geliştirilen ücretsiz ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanırken herhangi bir problem yaşamazsınız. Bir çok yararlı özelliği birleştiren uygulama kullanıcılara en güzel şekilde hizmet vermektedir.

Kullanıcıların cihazlarını daha verimli kullanmasını amaçlayan Simpler Free, kişi listenizde birden fazla sayıda kayıtlı aynı kişileri tespit ederek silmenizi sağlıyor. Bu sayede kişi listenizdeki gereksiz doluluk oranı bir nebze olsun ortadan kalkmış oluyor. Ayrıca uygulama üzerinden belirli gruplara ait kişilere toplu mesaj veya e-posta gönderebiliyorsunuz. Örneğin belirli bir gurp ile acil bir görüşme veya toplantı yapmak istediğinizde Simpler Free'yi kullanarak toplantıya katılmasını istediğiniz gruba toplu mesaj veya e-posta göndererek haberleri olmasını sağlayabilirsiniz.

İstediğiniz kişileri kolayca aratara bir kaç saniye gibi kısa bir süre içinde bulmanızı sağlayan Simpler Free, tüm kişi bilgilerinizi yedekleyerek güvende olmalarını sağlar. Bu sayede kişi listenizin herhangi bir işlem sonucu kaybolması durumunda endişe etmenize gerek kalmaz. Tüm bu özelliklerin dışında Simpler Free'nin sahip olduğu hatırlatıcı özelliği ile, unutmamanız gereken herşeyi kaydederek sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Hatırlatıcı ile kaydettiğiniz etkinlikler özel olarak filtrenelebilir.

Sizde akıllı cihazlarınızda kullanmak için kullanımı kolay ve ücretsiz bir rehber uygulaması arıyorsanız Simpler Free'ye kesinlikle göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simpler Contacts

    Simpler Contacts, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir adres defteri düzenleme uygulamasıdır.
  • Minuum Keyboard Free

    Minuum Keyboard Free uygulaması ile tüm Android cihazlarda en hızlı ve kolay şekilde yazılarınızı yazabilirsiniz.
  • Guru Calendar Free

    Guru Calendar Free, akıllı telefon ve tablet desteği bulunan geniş kapsamlı bir Android takvim uygulamasıdır.
  • AppMonster Free

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dosya yedekleme uygulamasıdır.
  • Android Booster Free

    Android akıllı telefon ve tabletinizin hızını ve batarya ömrünü arttırmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.