Sisters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Sisters, Android işletim sistemine sahip telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal gerçeklik oyunudur.

Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinden sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olan Sisters, bir tür korku-aksiyon oyunudur. Sanal gerçeklik gözlüğüyle oynanan oyunda zevkli zamanlar geçiyorsunuz.

Mobil telefonlarınız üzerinden sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olan Sisters, korku dolu bir oyundur. Oyunda Google'ın sanal gerçeklik gözlüklerini kullanıyor ve macera dolu bir aksiyonun içerisine giriş yapıyorsunuz. Lanetlerle dolu bir sitede geçen oyunda korkunç ve tarifsiz olaylar gerçekleşiyor. En kısa sürede siteden çıkmalı ve kendimizi güvene almalıyız. Kolay, korkunç ve bir o kadar da macera dolu Sisters, aynı zamanda Blair Witch filminin mobil oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 360 decelik bir görüş açısı sunan oyunda kendimizi tam anlamıyla oyunun içerisindeymiş gibi hissediyoruz. Adrenalin depolayabileceğiniz ve korkudan ölebileceğiniz Sisters oyunu sizleri bekliyor.

Sisters oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Sisters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
307 MB DOSYA BOYUTU

Sisters, iOS işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinden sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Sisters, iOS işletim sistemine sahip telefonlarınız ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir sanal gerçeklik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Korku dolu sahnelerin yer aldığı oyunda tarifi imkansız olaylar gerçekleşiyor.

Blair Witch filminden esinlenilen bir oyun olan Sisters'da 360 derecelik bakış açısına sahip bir şekilde bir evin içerisinde geziyoruz. Tarifi imkansız olayların ve korkunç sahnelerin yer aldığı oyunda lanetlerden uzaklaşmaya çalışıyoruz. Hızlı ve dikkatli olmamız gereken Sisters oyununda kısa sürede dışarı çıkmalı ve kendimizi güvene almalıyız. Bolca adrenalin depolayabileceğimiz oyunu oynarken çok zevk alıyoruz. Oynaması basit ve bir o kadar da kolay bir oyun olan Sisters, sizleri bekliyor. Google'ın CardBoard'larıyla entegre çalışan oyunda aynı zamanda kendimizi oyunun içerisinde gibi hissediyoruz. Korku severlerin mutlaka denemesi gereken oyun, ürkütücü sesleriyle de oyuncuları kendisine bağlıyor.

Sisters oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fairy Sisters

    Fairy Sisters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir makyaj yapma oyunudur
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu