Six!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Six!, 1010! ve Merged! oyunlarıyla popüler olan Gram Games'in yeni bulmaca oyunu.

Six!, dünya genelinde en çok oynanan bulmaca oyunları arasında olan 1010!’un geliştiricilerinin imzasını taşıyan renkli bulmaca oyunu. Android platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun sinir edici derecede zor olmasına karşın ilginç olarak ekrana bağlamayı başarıyor.

Gözü yormayan harika görseller sunan bulmaca oyununda puan toplamanın yolu blokları yok etmekten geçiyor. Farklı şekillerde blokları yok ederken altıgenin de dengede durmasını sağlamaya çalışmamız oyunun tek zor yanı. Kesinlikle acele etmememiz, pür dikkat gerektiren gereken oyunlardan Six!.

Oynaması kolay ilerlemesi bir o kadar zor olan bulmaca oyunlarından Six!’te farklı modlar da yer alıyor. Özellikle zaman kısıtlı modda oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Six!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Six!, 1010! ve Merged! oyunlarının yaratıcısı GramGames'in yeni mobil bulmaca oyunu.

Six!, 1010! ve Merged! oyunlarıyla tanıdığımız GramGames’in yine bulmaca türünde yeni oyunu. İlk olarak iOS platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılan oyunda blokları yok ederek altıgeni dengede tutma gibi zorlu görevini yerine getirmeye çalışıyoruz. Alışması basit ilerlemesi aynı basitlikte olmayan bir yapım bizlerle.

Göze hoş gelen grafikler sunan bulmaca oyununu iPad’in yanı sıra küçük ekranlı iPhone’da da oynamak mümkün. Zamanın geçmek bilmediği durumlarda açıp oynamak için son derece ideal bir oyun olduğunu düşündüğüm Six!’te farklı şekillerde bloklardan oluşturulmuş bir kuleyi ufak dokunuşlarımızla yok ederek altıgenin düşmesini sağlıyoruz. Yalnız blokları eritirken altıgenin kayıp düşmemesi için hangi noktadan dokunuş yaptığımıza dikkat etmemiz gerekiyor.

Bir yandan altıgenin düşmesini sağlarken diğer yandan kuleyi ayakta tutmaya uğraştığımız oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Ayrıca günlük olarak süre kısıtlı, klasik moddan daha keyifli oynanış sunan özel oyunlar da geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Six Guns APK

    Six Guns APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı temalı bir açık dünya oyunudur.
  • Rainbow Six Mobile APK

    Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Rainbow Six nihayet mobil platforma geldi. Rainbow Six Mobile APK Google Play'de ön kayıtlara açıldı.
  • Perfect Me

    Perfect Me, six packleriniz olmasa bile varmış gibi görmenizi sağlayan güzel bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Runtastic Six Pack

    Karın kaslarını çalıştırmak isteyen kullanıcıları hedefleyen bu uygulama ile daha sağlıklı ve güzel görünen bir vücuda kavuşabilirsiniz.
  • GATE SIX

    Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçıyı yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.