Skater - Let's Skate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Skater - Let's Skate, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Zorlu platformlar arasında ilerleyip puanlar kazanmaya çalıştığınız oyunda yeteneklerinizi sergiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun olan Skater - Let's Skate, yüksek puanlara ulaşıp engelleri aşmanız gereken bir oyundur. Kolay kontrol mekanizması ve harika sahneleriyle dikkat çeken oyunda tüm parkurları tamamlamalısınız. Nefes kesen bir atmosfere sahip olan oyunda farklı atmosferlerde de mücadele edebiliyorsunuz. İyi tasarlanmış onlarca bölüme ve karakter özelleştirme sistemine sahip olan Skater - Let's Skate, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Renkli bir oyun deneyimi sunan Skater - Let's Skate sizleri bekliyor.

Skater - Let's Skate oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Skater - Let's Skate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
216 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu

Skater - Let's Skate, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda eşsiz atmosfer yer alıyor.

Yeteneklerinizi sergileyip arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olma özelliği taşıyan Skater - Let's Skate, yüksek puanlara ulaşabileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Harika sahneleri ve renkli görselleriyle dikkat çeken oyunda parkurları tamamlayıp tüm zorlu bölümleri geçmeniz gerekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda iyi tasarlanmış onlarca zorlu bölüm yer alıyor. Karakterinizi farklı şekillere de sokabileceğiniz oyunda renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan Skater - Let's Skate, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Skater - Let's Skate oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • True Skate

    True Skate hem ücretsiz olarak sunulan hem de Tony Hawk's Pro Skater'a benzer özellikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.
  • Skater Kid

    Skater Kid, Android cihazlar için geliştirilmiş bir kaykay oyunu.
  • PEPI Skate 3D

    Tony Hawk's Pro Skater'a benzerliğiyle dikkat çeken PEPI Skate 3D son derece keyifli bir yapıya sahip.
  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz, ücretsiz olarak sunulan bir kaykay oyunudur.
  • Skate Fever

    Eğlence dolu kaykay oyunu
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • Faily Skater 2

    Kaykay oyunu Faily Skater 2, Android Google Play'de!
  • Corgi Pro Skater

    Corgi Pro Skater, köpeklerle kaykay yaptığınız eğlenceli Android oyunu.