Skater Monkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Skater Monkey, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici ve eğlenceli bir beceri oyunu.

Skater Monkey, iPhone ve iPad cihazlarımıza üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli fakat bir kadar da zorlu bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda muz peşinde koşan bir maymunun kontrolünü üstleniyor ve ona bu tehlikeli serüveni boyunca destek oluyoruz.

Oyuna girdiğimiz anda bir nebze Flappy Bird havası sezdik. Anlaşılan o ki yapımcılar hala bu fenomen üzerinden kazanç elde etmeye devam ediyorlar. Fakat basit bir taklit yerine farklılaştırılmış bir şeyler sunuyor olması hoşumuza gitti.

Pikselleştirilmiş ve retro görünümü kazandırılmış olan görsellere sahip olan Skater Monkey'de son derece basit bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekrana bastığımızda maymun zıplıyor. İki kere basarsak, tıpkı çoğu platform oyununda olduğu gibi havada bir kez daha zıplıyor. Bu şekilde devam ederek engellere çarpmadan ilerlemeye ve tüm muzları toplamaya çalışıyoruz.

Elbette tüm muzları toplamak imkansız. Bu yüzden mümkün olduğunca fazla toplamamız gerek. Bölüm sonunda ne kadar yol gitmişsek o kadar fazla puan alıyoruz. Topladığımız muzlar da maymuna çeşitli eşyalar almaya yarıyor.

Beceri ve reflekslere dayalı oyunlar oynamak hoşunuza gidiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz zihin yormayan, hızlı ilerleyen ve ücretsiz bir seçenek arıyorsanız Skater Monkey'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Corgi Pro Skater

    Corgi Pro Skater, köpeklerle kaykay yapmaya çalıştığınız eğlenceli iOS oyunu.
  • Faily Skater

    Faily Skater, iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz kaykay oyunu.
  • Epic Skater

    Epic Skater ücretsiz olarak sunulmasına rağmen başarılı bir sonsuz koşu ve kaykay oyunu kombinasyonu sunan eğlenceli bir yapımdır.
  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater hızlı ilerleyen aksiyon dolu dinamikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.
  • Star Skater

    Star Skater, Fruit Ninja, Ketpack Joyride oyunlarıyla ünlü yapımcı Halfbrick'in kaykay oyunu.
  • Super Boost Monkey

    Super Boost Monkey, iPhone ve iPad cihazlarda oynayabileceğimiz, aksiyon odaklı bir oyun.
  • Epic Skater 2

    Mobilde en çok oynanan kaykay oyunu
  • Monkey Ropes

    Keyifli bir beceri oyunu