Sketchman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Sketchman

Sketchman, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak amacıyla tasarlanmış bir aksiyon-beceri oyunu. Ücretsiz olarak sunulan Sketchman, beceri oyunlarıyla tanınan Ketchapp stüdyosu imzasını taşıyor. Dolayısıyla oyundan olan beklentilerimiz de bir hayli yüksekti.

Sketchman'deki temel amacımız kontrolümüze verilen karakterin karşılaştığı zorluklardan, engellerden ve düşmanlardan sıyrılarak yoluna devam etmesini sağlamak. Neyse ki kontrolümüzdeki karakter epey bir çevik ve atletik. Buna ek olarak silah kullanmasını ve başının çaresine bakmasını da iyi biliyor. Hal böyle olunca oyunun gidişatı tamamen bizim becerilerimize kalıyor. Ekrana yapacağımız dokunuşlar ile karakteri zıplatma, kaydırma ve ateş etme gibi hareketleri yapabiliyoruz.

Sketchman'i özel kılan detaylar arasında grafikler ve modellemeleri yer alıyor. Adından da anlaşılabileceği gibi oyun eskiz görsellere sahip. Bu grafik modellemesinin oyuna ilginç bir hava kattığını söylemek hata olmaz.

Oyunda rakiplerimize karşı kullanabileceğimiz 6 farklı silah mevcut. Bu silahların her biri farklı karakteristik özelliklere sahip ve doğru zamanda kullanılmaları gerekiyor. Tonlarca göreve ve bölüme sahip olan Sketchman, aksiyon dozu yüksek bir beceri oyunu arayanların denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

Sketchman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Sketchman, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir beceri oyunu.

Sketchman, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, sürükleyici ve nefes kesen bir aksiyon-beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun beceri oyunlarıyla akıllarımızda yer eden Ketchapp stüdyosu tarafından hazırlanmış ve tıpkı diğer yapımlarda olduğu gibi zorlu bir oyunanışa sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Oyun klasik bir beceri oyunu yerine içerisine bol miktarda aksiyon öğesi serpiştirilmiş bir macera oyunu gibi çalışıyor. Sketchman'deki temel amacımız düşmanlarına karşı mücadele içerisine giren bir kahramana yardım etmek ve karşılaştığı tehlikeler karşısında yılmadan yoluna devam etmesini sağlamak. Bu yolda karşımıza çeşitli engeller ve düşmanlar çıkıyor. Silahlarımızı kullanarak düşmanlarımızı alt etmeli, hızlı refleksler sergileyerek engellerden kaçmalıyız.

Oyunun rakiplerinden sıyrıldığı noktalar arasında eskiz konseptinde hazırlanmış görselleri bulunuyor. Tükenmez kalemle çizilmiş gibi görünen bu görseller oyuna ilginç bir hava katıyor. Görsellerdeki keyif faktörü animasyonlarda da devam ediyor.

Karakterimizi kontrol edebilmek için ekrana basit dokunuşlar yapmamız yeterli oluyor. Parmak sürükleme hareketleriyle aşağı ve yukarı hareket edebiliyoruz.

Benzersiz bir oyun olmasa bile sunduğu aksiyon dozu ve keyifli oyun atmosferi ile kesinlikle denenmesi gereken oyunlar arasında bulunuyor. Bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Sketchman'i mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu