Skiddy Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Eğlence dolu yarışlar bizleri bekliyor.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Skiddy Car ile bizleri eğlence dolu bir oynanış bekliyor.

Kwalee Ltd tarafından geliştirilen Skiddy Car mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan bir yarış oyunudur. Platform üzerinde yarışlara katıldığımız oyunda pistte kalabilmek için mücadele edecek ve drift yaparak pistin sonuna ulaşmaya çalışacağız.

Akrobatik hareketler yapabileceğimiz oyunda yerden metrelerce yükseklikte olan bir platform üzerinde araç kullanma deneyimi yaşayacağız. Rampaların, uçurumların yer aldığı oyunda sağa ve sola dönerek pist içinde kalacak, tek bir dokunuş ile drift yapma heyecanı yaşayacağız. Kilitli olarak oyunculara sunulan devasa araç koleksiyonlarının kilitlerini açacak ve birbirinden farklı araçları kullanma fırsatı elde edeceğiz.

Drift yapma konusunda ustalaşacağımız oyunda çok sayıda benzersiz viraj ve tehlike ile burun buruna kalacağız. Hem eğlenceli hem de aksiyon dolu bir oynanışa sahip olacak olan yapım rengarenk içeriklere sahip olacak. Oyuncular farklı renklerde ve temalarda yer alan bu pistlerde yarışacak ve biriş çizgisine ulaşmaya çalışacaklar.

500 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Skiddy Car ücretsiz yapısı ile Google Play’de 4.4 gibi bir inceleme puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Skiddy Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
105.1 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon dolu yarışlara katılacağız.

Mobil platformda aksiyonu ve eğlenceyi iç içe bizlere sunacak olan Skiddy Car ücretsiz bir mobil yarış oyunu olarak yayınlandı.

500 binden fazla oyuncu tarafından iki farklı platformda oyuncuların karşısına çıkan yapım, ücretsiz fiyat etiketi ile oyuncuların yüzünü güldürürken rengarenk içerikleri ile her kesime de hitap etmeyi unutmuyor. Mobil yarış oyunları arasında farklı bir konuma sahip olan Skiddy Car ile yerin metrelerce üstünde olan bir pist üzerinde araç kullanmaya çalışacağız.

Birbirinden farklı onlarca aracın yer aldığı yapımda rampalardan uçacak, virajları drift yaparak dönecek ve farklı tehlikeler ile karşılaşacağız. Google Play’de 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanan mobil oyunda farklı ve zorlu pist seçenekleri de yer alıyor. Oyuncular bu pistlerde araba sürmeye çalışacaklar ve aşağı düşmemek için ter dökecekler. Tek bir dokunma ile drift yapabileceğimiz oyunda araçlar koleksiyon şeklinde kilitli olarak karşımıza çıkacak.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Car Eats Car 2

    Ölümcül silahlarla donatılmış onlarca araç ile aksiyon dolu yarışlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Car Eats Car

    Çeşitli özelliklere sahip savaşçı arabalarla aksiyon dolu yarışlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Jet Car Stunts

    Platform oyunu bizleri bekliyor.
  • Concept Car Driving Simulator

    Mobil platformda aksiyon dolu yarışlar bizleri bekliyor.
  • Motor World Car Factory

    300 farklı araç modeli üretmeye çalışacağız.
  • RoverCraft Race Your Space Car

    Kendi tasarlayacağınız araba ile yarışacağınız benzersiz bir oyundur.